Tim Cook: az Apple-t nem érdekli, hogy mekkora kihatással lesz az eladásokra az akkumulátor csereprogram

HusztiD 2018.02.05. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 412

tim-cook

Az utóbbi hónapok folyamán tagadhatatlanul nagy port vert az Apple maga körül, ugyanis mióta kiszivárgott az akkumulátoros ügy, azóta több felhasználó is negatívan élte meg a dolgokat. Kárpótlásul az Apple kiadott egy nyilatkozatot, amiben kifejtették, hogy töredékáron cserélik az akkumulátorokat a felhasználói elégedettség miatt.

Előző héten megejtett 2018 Q1-es pénzügyi konferencián Toni Sacconaghi befektető nagyon érdekes kérdéssel állt Tim felé. Nyilván a befektetőket mindennél jobban érdeklik az anyagiak, így az volt a kérdése, hogy Tim szerint mennyire lesz kihatással az új eladásokra a csereprogram.

Tim erre talán olyan választ adott, melyre kevesen számítottak. A vezető elmondása szerint mikor bevezették a programot, akkor őket egyáltalán nem érdekelte, hogy mennyire lesz kihatással az új eladásokra, ugyanis ezt érezték helyes döntésnek, hogy eleget tegyenek a korábbi iPhone-nal rendelkező felhasználóiknak.

iphone-6-battery-2

A vezérigazgató még azt is kifejtette, hogy magának az iPhone-nak nagy a megbízhatósága. Ezalatt konkrétan azt érti, hogy vannak piacok, ahol az újabb telefonok mellett még a korábbi, több éves modelleket is árulják egyszerűen azért, mert tudják az emberek, hogy még ezek a telefonok is megbízhatóak, nem csak az újak. A korábbi modelleknél egyébként számos akciót kínálnak a különféle szolgáltatók, ami újabb jó hír Tim szerint, hiszen ezáltal még vonzóbbak az ajánlatok a vásárlók számára.

Ti mit gondoltok az Apple akkumulátor csereprogramjáról?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!