Nagyobb kapacitású aksival érkeznek a 2018-as iPhone modellek

HusztiD 2018.02.05. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 328

l_baterry

Az Apple elsőnek a tavaly év végén megjelent iPhone X-ben mutatta be az úgynevezett L alakú akkumulátort, mely elrendezéséről kapta nevét. A Patently Apple újabb beszámolója szerint az LG nem csak az OLED kijelzők gyártásába száll be az almások számára, hanem ők fogják a következő generációs L alakú akkumulátorokat egyaránt legyártani.

A jelenlegi szóbeszédek nem térnek ki külön specifikációkra, csupán annyit tudhattunk meg, hogy valamivel nagyobb lesz az 5,8 colos telefonban helyt kapó aksi kapacitása. Mint tudjuk, az iPhone X kicsivel nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkezik mint a 8 Plus, de a felhasználói visszajelzések alapján szinte mindenki elégedett, hiszen átlagfelhasználás mellett ezáltal bőven túlhaladja az egynapos üzemidőt a telefon.

Várhatóan a következő generációs iPhone-ban egy fejlettebb A szériás chip kap helyet, ami valamivel energiatakarékosabb lesz a jelenlegieknél, így ha minden jól megy, akkor kicsivel, de nagyobb üzemidőt nyerhetünk ki az ősszel érkező telefonokból.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!