Pozitívak az első beszámolók a HomePod-ról

HusztiD 2018.01.29. 11:56 HomePod, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 423

homepod-now-available3

Lance Ulanoff, a Medium egyik ismert szakértőjének a tavalyi WWDC 17 konferencia folyamán már lehetősége volt közelebbről is megnéznie a HomePod-ot, azonban most idő előtt kapott egyet tesztelésre. Beszámolója alapján nagyon jól sikerült az Apple első okoshangszórója.

Ha a HomePod-ot a Google Home Max és a Sonos One termékekhez hasonlítjuk, akkor Lance szerint egyértelmű, hogy ki a nyertes. Az Apple készüléke a riválisaihoz képest mondhatni mérföldekkel jobb, hiszen a HomePod sokkal jobb hangminőséggel rendelkezik. Lance itt azt is felhozta, hogy az almás hangszóró által sokkal könnyebben elkülöníthetőek a különböző rétegek, így akár egy gitár szólam, vagy ének is kristály tisztán fog hallatszani. Természetesen a basszusra sem lehet panaszunk.

Siri-ről szintén esett pár szó, hiszen a virtuális asszisztens adja a HomePod szívét, lelkét. Igazából itt elmondta, hogy hozza a tőle elvárható szintet. Siri képes lesz megmondani, hogy milyen az időjárás, illetve hogy kell-e esernyőt vinnünk magunkkal. Az ezt támogató régiókban még az aktuális híreket is felolvassa számunkra, ha megkérjük rá. Ezen felül számos, a HomeKit-tel kapcsolatos parancsot adhatunk ki neki, hogy például húzza le a redőnyt, avagy kapcsolja le a lámpákat.

homepod-gear-patrol-slide-2-1940x1300

Nyilván ez csak egy beszámoló volt a sok közül, hiszen az összes nagyobb tech oldal közzé tette sajátját, akik szintén pozitívan vélekednek az Apple új termékéről. Az eddigiek alapján pozitív a HomePod fogadtatása, így kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a valóságban. Az első körös országokban február 9-én érkezik az Apple új terméke, azonban egyelőre nincs arról hír, hogy nálunk Magyarországon mikor jelenne meg.

Ti tervezitek egy HomePod beszerzését?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Istvan - 2018.01.29. 12:08

    Igen!

  2. Popacsku - 2018.01.29. 12:36

    Elképesztő, hogy képes lesz megmondani, milyen az időjárás.

  3. Bigyo - 2018.01.29. 19:15

    Tetszik a dolog, es nem az alma fanatizmus miatt mondom, hanem az előzetes infók miatt.

Szólj hozzá Te is!