Meglehetősen hasznos App Store újdonságot hozott az iOS 11.3

HusztiD 2018.01.29. 13:55 iOS 2 hozzászólás 1 784

ios-11-app-store

Előző hét folyamán adta ki az Apple az iOS 11.3 legelső bétáját. Első körben összeszedtük az újdonságokat, majd kiderült, hogy véletlenül az új rendszer által kiszivárgott az iPad Pro modellek egyik újdonsága. Nem olyan rég pedig a szemfüles fejlesztők egy újabb érdekes felfedezést tettek a legújabb szoftverben.

Az iOS 11.3 bétájában ha az App Store-on belül rámegyünk egy alkalmazásra, akkor mint eddig, lehetőségünk van megtekinteni a felhasználói véleményeket. Az újdonság pedig, hogy ezeket mostantól külön listázhatjuk ezeket. Például beállíthatjuk, hogy a legsegítőkészebb, a leginkább kedvelt, a legkritikusabb, vagy a legfrissebb visszajelzéseket mutassa az adott alkalmazásról. Apróbb újdonság ez ugyan, azonban ezek által mi is sokkal könnyebben boldogulunk a felhasználói visszajelzések között.

App-Store-review-sorting

Korábban egyébként komoly problémát okozott az Apple részére, hogy kiszűrje a fejlesztők által generált hamis visszajelzéseket, azonban ezen új funkcióval egy újabb lépést tettek meg ez ellen. Nekünk pedig csak jó lesz, hiszen ha régóta szemezgetünk egy alkalmazással, akkor a megadott keresési feltételeknek megfelelően kilistázhatjuk a számunkra leghasznosabb visszajelzéseket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Antimilan - 2018.01.29. 19:20

    A sok szemét mellett már csak az ios 11-nek kéne működnie

  2. Attila - 2018.01.30. 05:38

    Jogos!

Szólj hozzá Te is!