Az iOS 11.3 bétájából szivárgott ki az iPad Pro egyik fő újdonsága

HusztiD 2018.01.26. 10:25 iOS, iPad, Kiemelt hírek 0 db 1 135

00

Az Apple szerda este folyamán tette közzé az iOS 11.3 legelső bétáját a fejlesztők számára, mely egy nappal később már a publikus béta programban résztvevők számára is elérhető volt. Úgy tűnik, hogy nagyon szemfülesek voltak a fejlesztők, hiszen rejtett utalásokra találtak a következő iPad Pro modelleket illetően.

A KGI elemzője, Ming-Chi Kuo még tavaly ősszel hallatta gondolatait arról, hogy milyen lesz a 2018-as iPad vonal. A szakértő ekkor a Face ID megjelenését hozta fel fő újdonságnak a Pro vonalnál, s most lényegében ezt erősítette meg az Apple is az iOS 11.3 első bétájával. A hozzáértők meg nem nevezett, de ‘modern iPad’-ként találtak hivatkozást a rendszerben.

Mindez azért érdekes, mert anno a korábbi iOS kiadásokból ugyanígy szivárgott ki az iPhone X újdonsága is, ahol szintén ‘modern iPhone’ jelzővel voltak a rejtett utalások. Lényegében ez különböztette meg az iPhone X-et a hagyományos, vagyis a Touch ID-val szerelt modellektől, s most pont ugyanez lesz a helyzet.

Egyelőre nem sokat tudni a 2018-as iPad line-up-ról, de ha minden az eddigiek szerint megy, akkor hamarosan, feltehetően március folyamán lesz egy event, ahol az Apple vezetői bemutatják az új modelleket. Valószínűleg az iPad Pro modelljeinél szintén elköszönhetünk a Touch ID-től, helyette pedig a Face ID veszi át a főszerepet.

Ti mit vártok leginkább az idei évi iPad frissítéstől?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!