Aggódnak a Wall Street elemzői az iPhone eladások miatt

HusztiD 2018.01.26. 14:55 iPhone 4 hozzászólás 348

iphone-x4

December végével hivatalosan véget ért az előző év utolsó negyedéve, azonban az Apple ugyan még nem tette közzé a hivatalos eladásai adatokat, hiszen erre csak február elsején kerül sor. A Wall Street elemzői csapata azonban kicsit borúsan látja a helyzetet, ugyanis nem igazán váltották be az almások az idei évi modellekkel a hozzájuk fűzött reményeket.

Tudjuk jól, hogy az utolsó szuperciklus az iPhone 6 modellek megjelenésekor volt. Korábbi elemzések alapján az újabb szuperciklusnak most kellett volna megtörténnie, ugyanis nagy reményeket fűztek az iPhone X-hez. Jelenleg a szakértők szerint elmaradni látszik mindez, hiszen az Apple-nek nem sikerült igazi áttörést elérnie, melyben az új csúcsmodell magas árszabása nagy szerepet játszik.

Természetesen ettől függetlenül nem lehet panasza a kaliforniai vállalatnak, hiszen még így is jó eladásokat produkáltak a szakik szerint, azonban a várt ciklus kitolódni látszik.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. David - 2018.01.26. 15:11

  Én még mindig 5s használok és tök jó. Amennyibe ez került biztos hogy kihajtom. Nem csoda hogy egyre kevesebben cserélik évente akár 2évente a telefont. Minek??

 2. Krisztián - 2018.01.26. 18:16

  Aggódjanak csak, meg az Apple is. Az legalabb lepesre keszteti oket, ami meg nekunk jo.

 3. Joci - 2018.01.26. 21:35

  Hagyjuk már a wall street megmondóembereit… Azokkal csak a baj van.. Bedöntik az egész országukat a sok okoskodásukkal meg megmondásukkal. Nem lesz itt semmi gáz.. Kicsi hullámvölgy maximum… Aztán szépen megy tovább minden, mintha mi sem történt volna… De az árakat tényleg csökkenthetnék fene a pofájukat

 4. boki - 2018.01.27. 09:19

  David:Teljesen egyetértek veled! Teljesen felesleges évente vagy 2 évente cserélni. Én múlt évben cseréltem le az i5-öt i7-re, de ezt is csak azért mert az i5 öt eláztattam. Szerintem 3 vagy 4 évente érdemes megvásárolni egy adott évi modellt. Esetemben például nem a jelenlegi árakkal van a gond hanem azzal , hogy megvizsgálom a jelenlegi készülékeket és arra jutok , hogy egyszerüen nem kapok akkora újításokat, hogy megérje nekem a plusz többletkiadás. Egyre jobban tapasztalom, hogy valahogy bekényelmesedett az Apple és a profitot hajszolják amivel igazából nincs gond, viszont az ár nem áll egyenes arányban az innovációval. 10 év Apple hüség után kezdek elgondolkodni azon , hogy váltok ios-ról androidra illetve samsung készülékre. Ios és azandroid között már nincs akkora szakadék mint mondjuk 6 éve. Ezzel nem nem azt akarom mondani , hogy jobb az android, viszont szerintem sokal többet fejlődött pozitív irányba. Ezzel szemben az ios nem hozott szerintem olyam hatalmas újdonságokat . Ráadásul az ios11 szerintem az eddigi legszarabb ios verzió :(
  Tény , hogy ha összevetjük a samu illetve iPHONE azonos modelleket akkor az apple nyer a gyorsaság terén meg biztonság terén is.mondjuk a sebességben való különbséget valós hétköznapi használatban szinte észre sem lehet venni.. designre sztem a samuk szebbek de igazából ez izlés kérdése. Kijelzőbe sztem a samsung azért már letett valamit az asztalra. Iphone X például egyáltalán nem gyözôtt meg és akkor sem vélekednék másképpen ha 100e ft al olcsóbb lenne. Arról nem is beszélve , hogy jelenleg 4 méret van amivel szintén nincs gond…. Csak az ha valaki nem az X -et veszi akkor igazából egy butított készüléket vásárol arról nem is beszélve hogy iphone x alatt többet ad az ios mint pl egy i8 alatt.. jövöre kb x utódja majd kap kisebb szigetet , gyorsabb arcfelismerést egy kevésbé jobb iost ahol az induló ár majd lesz 380e.De még mindig nem az árral van a bajom, hanem azzal amit kapok érte.Teslanál ott igen van innováció….Apple -nél meg kb használjuk ki hogy jön a 10. Évforduló, húzzuk le a parasztokat mert ugyis megveszik….és persze kapunk mellé egy fos iost! Semelyik telefongyártó nem tesz bele annyi pénzt a marketingbe mint az apple és ha valami gebasz van akkor mindjárt megmagyarázzák a dolgokat és nyomják az arcodba az okossagukat ! Ezzel a készülék lassitás bottránnyal is kb csak leírták magukat. De aztán azonnal jött a marketing, kedvezményes akumlátor csere, kikapcsolható lassítás…. Parasztvakitás, persze ezért még legyünk hálásak is ;)

Szólj hozzá Te is!