Meglepő, de Kínában pörögtek legjobban az iPhone X eladásai

HusztiD 2018.01.25. 11:56 iPhone 0 db 174

iphone-x-camera

A Canalys elkészült legújabb felmérésével, melyből kiderült, hogy milyen iPhone X eladásokat produkálhatott az Apple. Az elemzőcsapat felmérései szerint november másodikától december végéig 29 millió iPhone X-et szállított le az Apple, melyből 7 milliót csak a kínai felhasználók kapkodtak el.

Amennyiben helytállóak a csapat számításai, akkor nem lehet panasza az Apple-nek, ugyanis csupán egymillióval maradnak el a tervezett eladásoktól. A szakértők viszont úgy hiszik, hogy két táborba sorolhatóak az iPhone X vásárlói. Az elsőbe tartoznak azok, kiket egyáltalán nem tántorított el a készülék 999 dolláros indulóára, így ők mindenféleképp megveszik azt. Másikba pedig az olyan felhasználókat sorolták, akik inkább gondolkodóba estek, s inkább beváltották az iPhone csereprogramja által a korábbi készülékeiket, hiszen csak így engedhették meg maguknak az új csúcsmodellt.

Érdemes leszögezni, hogy az utóbbi hetek folyamán számos elemzésről olvashattunk. Voltak, ahol kiemelkedő eladásokról számoltak be a szakemberek, míg olyanok szintén akadtak, amelyeknél az elemzők nagyon borúsan látták a helyzetet. Nem árt észben tartani, hogy ezek csak elemzői becslések/számítások, így hogy a valóságban mi volt a helyzet, azt majd csak a 2018 Q1-es pénzügyi konferencián tudhatjuk meg, mely február elsején lesz esedékes.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!