Megérkezett az iOS 11.3, macOS 10.13.4 és a tvOS 11.3 első bétája – íme az újdonságok

HusztiD 2018.01.25. 09:55 iOS, Kiemelt hírek, macOS, tvOS 1 db 1 081

ios-11-3

Csak úgy potyognak a szoftverek a kaliforniaiak fájáról, hiszen kedden este újabb rendszereket kaptak a végfelhasználók, míg egy nappal később a fejlesztőket ajándékozták meg, hiszen kiadták az iOS 11.3, macOS 10.11.4 és a tvOS 11.3 legelső bétáit. A rendszerek jelenleg csak a fejlesztők számára érhetőek el, de hamarosan a publikus béta tesztben résztvevők is frissíthetnek.

A macOS 10.11.4 és tvOS 11.3 első bétájában kisebb újításokra számíthatunk csupán, de ami többeket érdekel, az úgyis az iOS 11.3. Az ígéretek alapján az új iOS jövőbeli bétáiban az Apple egyre több az akkumulátorral kapcsolatos apróságot csempész a rendszerbe. Ezek által megnézhetjük az aksi aktuális állapotát, valamint a későbbiekben eldönthetjük, hogy kívánjuk-e csökkenteni a teljesítményt a stabilabb működésért, avagy nem, de akkor váratlan kikapcsolódásokra számíthatunk a használtabb aksik kapcsán.

new-animoji-11.3-800x224

Az iOS-ben lévő Health alkalmazás szintén frissült, ami ezentúl sokkal több információt jelenít meg. Másik újdonság az ARKit 1,5 megjelenése. Lényegében a telefon most már képes lesz a nem csak a horizontális, de a vertikális térben is boldogulni. Innentől kezdve nem csak egy sík területen, mint például egy asztalon kalauzolhatunk a kiterjesztett valóságban, hanem mondjuk egy falon fel, illetve lefelé haladva egyaránt. Nem elhanyagolandó az új Animoji-k bevezetése sem, hiszen az iOS 11.3 alatt 4 új karaktert kapunk (oroszlán, koponya, sárkány és medve), amivel összesítettben 16 karakterre gyarapodott a létszámuk.

Apropó, érdemes megnézni az alábbi videót, hiszen ott is mesélnek az újdonságokról. Ami viszont nagyon érdekes, hogy az első felmérések alapján iOS 11.3 alatt valamivel ugyan, de jobb teljesítmény sajtolható ki az iPhone X-ből, de feltehetően több modellből egyaránt.

Lényegében ezek a legfontosabb újdonságok. Mivel még csak most kerültek kiadásra az első béták, így a végfelhasználói változatra feltehetően egy bő hónapot kell várnunk, de reméljük, hogy az iOS 11 hibáiból tanult az Apple, s javítják őket a 11.3-as kiadásra.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. nincsnév - 2018.01.26. 00:02

    igen,tényleg erre van szükség…

Szólj hozzá Te is!