Teljesen fölösleges lenne az Apple-nek megtartania ősszel az első generációs iPhone X-et

HusztiD 2018.01.23. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 630

iphone-x-quad

Tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy mit gondol Ming-Chi Kuo, az egyik legnagyobb Apple-elemző az idei évi iPhone felhozatalról. A szakértő szerint az Apple teljesen mellé lőtt az iPhone X-szel, így ebből kiindulva nyár végén már egyáltalán nem fogják gyártani az aktuális csúcsmodellt.

A szakértő most kicsit kiegészítette gondolatait, ugyanis úgy hiszi, hogy az almások inkább kinyírják az első generációs iPhone X-et. Ha szeptemberben megjelennek a második generációs iPhone X modellek, akkor fölösleges lesz 100 dollárral csökkenteni a jelenlegi csúcskészülék árszabását, ugyanis akkor kannibalizálni fogják a 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt modellt, melyet 650-750 dollár közötti áron kínálhatnak.

Ugyan sokat még nem tudni az idei évi felhozatalról, de Kuo elemzései alapján két darab második generációs iPhone X-re számíthatunk 5,8 és 6,5 colos OLED kijelzővel, melyek 999 és 1 099 dollártól indulnak, valamint lesz az úgynevezett 6,1 colos LCD panellal szerelt telefon, melyet az említett 650-750 dollár közötti áron kínálhatnak.

Egyelőre nehéz elképzelni, hogy az Apple teljesen beszüntetné fél év múlva az aktuális csúcsmodelljének a gyártását, ugyanis korábban ilyenre nem volt példa. Mindenesetre várjuk ki a történéseket, valamint azt, hogy akkor mennyire lett sikeres a november folyamán piacra dobott csúcsmodell, amire elsőnek a 2018 Q1-es konferencián, február elsején derül fény.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!