Az HBO korábbi irodaházában indul meg az Apple sorozatgyártása

HusztiD 2018.01.23. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 132

apple-building-culver-city1

A Variety beszámolója szerint az Apple hamarosan egy olyan új irodaházat foglal el, melyben korábban az HBO tevékenykedett. Maga a helyszín Kaliforniában, Culver városában található meg. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az HBO tovább tervezett volna maradni, azonban valamiért nem tudtak megegyezni, így felszabadult a 11 ezer négyzetméteres irodaház.

Természetesen egyből kapott az alkalmon az Apple, hiszen az értesülések szerint 2019. folyamán tervezik megnyitni az új irodaházukat. Nagyon sok infó nem szivárgott ki, csupán annyi, hogy az almások ide tervezik majd a videós kontentekért felelős részleget delegálni. Az sem kizárt, hogy egyúttal az Apple Music csapat is ide költözik, hiszen a Beats is ugyanebben a városban székel.

Jó ideje tudjuk, hogy a kaliforniaiak az utóbbi időben egyre érdekeltebbek a sorozatgyártásban. Az utóbbi hetek folyamán pedig számos ehhez kapcsolódó pletyka volt, hogy milyen új sorozatokat kaphatunk. Legutóbb például felmerült, hogy J.J. Abrams csatlakozhat az Apple csapatához.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!