Továbbra is az Apple a legkedveltebb a Fortune szerint

HusztiD 2018.01.22. 15:55 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 162

Apple-Store-Fifth-Avenue

Legalábbis ezt állítja a Fortune, akik kiadták a szokásos évi toplistájukat, melyben a legjobban kedvelt/csodált vállalatokat keresik. Ismételten kiemelkedő helyet kapott az Apple, akárcsak az elmúlt évek folyamán, hiszen immáron 11. egymást követő éve fogják be az első helyet a Fortune listáján.

Érdemes végignézni az egész listát, ugyanis második helyen az Amazon található, kik már az előző évben is szorosan az Apple nyomában voltak. Tavalyi harmadik helyről ötödikre csúszott a Starbucks, míg most a Google Alphabet leányvállalata szerezte meg a dobogós harmadik helyet. Az első tízben még a Microsoft szerepel, mint tech vállalat. Tavaly a Facebook is ide tartozott, azonban ők most a tizenkettedik helyre estek vissza.

A Fortune szakemberei ilyenkor egyébként több dolgot vizsgálnak, mikor a rangsorolást csinálják. Például megnézik, hogy milyen mértékű a vállalat innovációja, milyen a menedzsmentje, mennyire közreműködőek, felelősségtudatosak, vagy éppen milyen minőségű termékeket dobnak piacra.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. janika61 - 2018.01.22. 16:30

    talán majd a Huawei lesz aki megszorítja !!

  2. Bigyo - 2018.01.22. 20:53

    Nem hiszem

Szólj hozzá Te is!