Továbbra is az iPhone a legnépszerűbb; börtönbe záratnák az Apple vezetőit – mi történt a héten?

HusztiD 2018.01.06. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 254

Egy nap híján elmondhatjuk, hogy eltelt a 2018-as év legelső hete, azonban az elmúlt napok folyamán sem unatkoztunk, hiszen voltak érdekes híreink. Ha lemaradtatok volna, akkor most könnyen pótolhatjátok az elmúlt hét nap legérdekesebb híreit.

iphone-x-quad

2017-ben is az iPhone volt a legnépszerűbb tech termék

Minden évben készülnek kimutatások arra, hogy mely termékek voltak a legnépszerűbbek adott kategóriákon belül. Az USA Today beszámolója szerint a tech kategóriában nem sok változás történt, ugyanis mint az előző években, úgy 2017-ben is az iPhone volt a legnépszerűbb termék, ami kimagaslóan szerepelt.

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Bővebben itt.

Így függetlenítheted ingyenesen telefonod a magyar szolgáltatóknál

Hónapokkal ezelőtt hivatalosan kiderült, hogy előző év október huszonnegyedikétől módosul az elektromos hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény. Ennek berkein belül a szolgáltatók ingyenesen függetlenítik az olyan készülékeket, melyeknek ekkor még nem járt le a kétéves hűségideje, valamint innentől kezdve eleve függetlenül kínálják a telefonjaikat.

iphone-7-colors--dyn--fullviewsize

Bővebben itt.

iPhone X funkciókat kölcsönöz a hamarosan érkező Galaxy S9

Csupán pár hónap telt el, hogy az Apple bemutatta az iPhone X-et, de úgy tűnik, hogy az egyik legnagyobb rivális gyártó, a Samsung az almások csúcsmodelljétől kölcsönöz a hamarosan bemutatásra kerülő Galaxy S9 okostelefonjaihoz. Tudjuk jól, hogy az iPhone X az első olyan okostelefon, amely fejlett arcfelismerő rendszerrel rendelkezik, melyről korábban az elemzők még azt is elmondták, hogy ennek köszönhetően 1,5-2 éves előnyben van az Apple, mire a többiek leutánozzák.

exynos-9810_2

Bővebben itt.

Idegesítő dolgok, amiket utálunk az iPhone X-ben

Az iPhone X az eddigi legjobb okostelefon, amit az Apple valaha piacra dobott. Sőt, egyénfüggő ugyan, de azt is mondhatjuk, hogy ez a 2017-es év egyik legjobb okostelefonja, amelyet jelenleg beszerezhetünk. Ettől függetlenül az iPhone X sem tökéletes, akárcsak a többi vetélytársa, ugyanis számos olyan hiba van benne, amit utálni fogunk, mint iPhone X felhasználók.

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Bővebben itt.

Dolgok, amiket szeretünk az iPhone X-ben

Nem olyan régen összeszedtük nektek, hogy melyek azok a dolgok, amiket utálunk az iPhone X-ben, most pedig összeírtuk azokat, hogy miket szeretünk az új csúcskészülékben. Tudjuk nagyon jól, hogy számos változást hozott az iPhone X, melyeknek sokan örülnek, de vannak, akik visszasírnak egy-két dolgot a korábbi iPhone modellek kapcsán. De nézzük, melyek a legjobb dolgok, melyeket szeretünk az új telefonban.

iphone_x_gallery1_2017

Bővebben itt.

További érdekességek

A karácsonyi ünnepek után kezdetét vette egy újabb év, azonban ahogyan ilyenkor lenni szokott, kicsit kevesebb hírünk volt. Mindenesetre ha velünk voltatok, akkor tudhatjuk, hogy hogyan kerestek az Apple vezetői az elmúlt egy év folyamán, valamint kiderült, hogy egy francia szervezet börtönbe záratná az Apple vezetőit. Úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk, hogy az Apple Watch-ban is bemutatkozzon a tényleges EKG mérés, valamint szó volt arról úgyszintén, hogy akár még az iPhone X árszabásán is csökkenthet az Apple a kisebb kereslet miatt.

Ezek voltak tehát a 2018-as év legelső hetének legérdekesebb hírei és történései. Következő héttől feltehetően már több érdemi hírt kapunk az Apple háza-tájáról, így érdemes lesz velünk maradni. Addig is jó pihenést minden kedves olvasónknak!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!