Igencsak energiazabáló lesz a második generációs TrueDepth kamerarendszer

HusztiD 2017.12.29. 13:55 iPhone 0 db 258

iPhone-X-4

Mióta megjelent az iPhone X, azóta folyamatosan olvashatunk a KGI elemzőjének, Ming-Chi Kuo-nak a jóslatairól. Első körben elmondta, hogy jövőre három új iPhone modellt dobhat piacra az Apple, ami után arról elmélkedett, hogy valamivel nagyobb aksit kapnak a következő évi telefonok.

A mostani legújabb beszámolója szerint a szakember úgy hiszi, hogy ugyan nagyobb kapacítású egységeket kapnak az iPhone modellek, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy megnövelt üzemidővel rendelkezhetnek. Jogosan jöhet a kérdés, hogy miért, de Kuo egyből megválaszolta. Ha helyesek a latolgatásai, akkor a 2018-ben érkező iPhone-ok fejlettebb 3D érzékelő és AR funkciókkal érkeznek, amelyeknek nagyobb lesz az energiaigényük.

Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz akkor, ha nem használjuk a telefon ezen funkcióit. Feltehetően valamivel több lesz a készülék üzemideje, azonban ha a következő évi TrueDepth kamerarendszer fejlettebb lesz, akkor az sem kizárt, hogy minimálisan ugyan, de több energiát vesz fel, így minden egyes telefon felnyitáskor jelentkezni fog a többletigény, ami által nem fogjuk érezni, hogy jobb üzemidővel rendelkezne a telefon.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!