Non-invazív vércukorszint mérés lehet az Apple Watch következő nagy dobása

HusztiD 2017.12.28. 13:55 Apple Watch 3 hozzászólás 2 068

apple-watch-heart-rate-100726920-large

A New York Times beszámolója szerint nagy dobásra készül az Apple, ugyanis úgynevezett non-invazív glükózmérési rendszert tesztelnek. A meg nem nevezett, de a forráshoz közel álló informátor szerint az Apple egy ideje dolgozik a projekten, de mire ténylegesen bemutatásra kerül egy Apple Watch-ban, ahhoz bizony több év fog kelleni.

Mi az a non-invazív eljárás? Lényegében azt jelenti, hogy szúsás nélkül történne a vércukorszint mérés. Aki rendszeresen méri cukorszintjét, az tudja nagyon jól, hogy egy aprócska szúrásra van szükség, hogy megmérje az állapotát, azonban az almások most egy olyan eljáráson dolgoznak, ami által sokkal könnyebb dolguk lesz az embereknek. Ez pedig ismételten egy olyan fontos és egyben hasznos funkció lehet, amivel még inkább kiemelkedik az Apple Watch a többi okosóra közül.

Természetesen sok év lesz, mire bemutatkozik a technológia, de nagyon ígéretes fejlesztések várnak még az órára az elkövetkezendő években. Nem hiába, hiszen nem olyan régen megtudhattuk, hogy hogyan mentett életet az Apple Watch.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. g - 2017.12.28. 16:17

  Megint egy x-edik bulshit cikk fake vércukor mérésről, Gratula.
  Az Apple agy fax cég. Már rég működik a technológia (2014 óta) csak a szar iPhone-val nem lehet mérni az androidosok tudják. Az Abbot megcsinálta működik ezek meg elmehetnek a faxba….

 2. Atti - 2017.12.29. 15:17

  G akkor minek olvasgatsz itt? Olvasgass közèpszerű androidos kiràly dolgokròl

 3. NEXT - 2017.12.29. 19:27

  G olvass inkább anyádba!

Szólj hozzá Te is!