Hónapokon belül érkezik az új AirPods, amely képes lehet a vezeték nélküli töltésre

HusztiD 2017.12.20. 11:56 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 435

og

Hónapokkal ezelőtt, mikor az Apple bemutatta az új iPhone modelleket, akkor számos egyéb apróságról is szó esett. Az egyik, hogy valamikor a következő év elején érkezik az AirPower töltőpad, amivel egyszerre tölthetjük az iPhone, Apple Watch és AirPods készülékeinket. Igen ám, de jelenleg az AirPods nem támogatja a vezeték nélküli töltést, így már ekkor világos volt, hogy egy frissített változatot ad ki idővel az Apple.

Ezúttal pedig kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo fejtette ki legújabb gondolatait, aki szerint az Apple leghamarabb csak 2018 második felében dobja piacra a frissített AirPods modelleket. Sajnos az elemző ezúttal nem ment bele tüzetesebben, hogy milyen újdonságokat várhatunk a következő modelltől, viszont azt szinte biztosra vehetjük, hogy a vezeték nélküli töltés lehet az egyik újdonság.

Pletykaszinten korábban felmerült, hogy a mostani AirPods tulajoknak sem kell csüggedniük, hiszen a későbbiek folyamán opcionálisan megvásárolható lesz egy Qi támogatott AirPods tok. Ezt azért még ne vegyük biztosra, hiszen ez csak pletykaszinten merült fel.

Egyébként nem is állhatunk olyan messze a frissítéstől, ugyanis ha megnézzük, akkor az elmúlt napokban számoltunk be arról, hogy ismételten hiánycikk az AirPods. Pontos okról nem tudunk, feltehetően most csak a karácsony játszik szerepet ebben, de ugyanakkor az sem kizárt, hogy az Apple lassan hagyja kifutni, hogy közben piacra dobhassák a második generációs tokot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Sagara - 2017.12.20. 13:43

    Off-topic kérdés! Mikor lesz az iHungary iphone 10 képernyő méretre való optimalizálása? :)

    • iHungary - 2017.12.20. 23:43

      Már folyamatban van a fejlesztés, hamarosan felkerül az App Store-ba. Amint felkerül megírjuk.

Szólj hozzá Te is!