Az iPhone 8 és az iPhone X voltak az egyik legkeresettebb kifejezések 2017 folyamán a Google szerint

HusztiD 2017.12.14. 11:56 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 254

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Lassan véget ér az év, így a Google szokásához híven kiadta az idei éves statisztikáját, hogy mely keresési szavak voltak a leggyakoribbak. Globális keresések mellett mondjuk a három leggyakoribb kifejezést: Hurricane Irma, iPhone 8 és iPhone X. Avagy ezen témák/termékek érdekelték legjobban az embereket az elmúlt egy év folyamán.

Természetesen a Google kategóriákra is lebontotta a keresési feltételeket, így ha például a tech termékeket nézzük, akkor ott az iPhone 8 és az iPhone X aratott az első két helyen. Ugyanezen kategórián belül harmadik helyen a Nintendo Switch, negyediken a Samsung Galaxy S8, míg ötödiken az Xbox One X található meg.

Az Apple szemszögéből vizsgálva egyébként meglepő, hogy az iPhone 8 keresettebb volt, mint az iPhone X. Feltehetően ez azért van, mert a korai pletykák mind iPhone 8-ként emlegették a csúcsmodellt, amit végül X-ként, avagy tízként mutattak be a kaliforniaiak.

Érdemes megtekinteni a teljes listát, hiszen a Google a színészektől kezdve a választásokon át a hogyan csináldig mindent kilistázott. Akit érdekel a teljes lista, az ezen a linken megtalálhatja, hogy mi volt a trend 2017 folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!