Hamarosan az LG is beszáll az iPhone X OLED gyártásába

HusztiD 2017.12.13. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 119

iphone-x-quad

Jó ideje olvashatunk különféle pletykákat arról, hogy idővel az LG is beszáll az OLED gyártásba a Samsung mellé. Évekkel ezelőtt indultak meg elsőnek ezen találgatások, de eddig konkrét információkat nem kaptunk. A mostani legújabb híresztelések szerint hamarosan megkötheti a szerződést a kaliforniai vállalat az LG-vel.

Tudjuk nagyon jól, hogy a jelenleg piacon lévő iPhone X-hez kizárólag a Samsung gyártja le az OLED paneleket. Ha igazak a mostani hírek, akkor a két vállalat hamarosan megkötheti a szerződést, így akár heteken belül az LG egyaránt megkezdheti az iPhone X-hez az OLED panelek gyártását a koreai vállalat.

Mivel ez egy újabb pletyka, így érdemes ezt is óvatosan kezelni. Ha az LG most kap egy kis szeletet a megrendelésekből, akkor is kevés panelt gyárthatnak le, feltehetően inkább a következő évi modellhez szeretnék őket bevetni a kaliforniaiak.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!