Nagyobb aksit kapnak a következő évi iPhone modellek

HusztiD 2017.12.12. 15:55 iPhone 2 hozzászólás 318

iPhone-X-teardown-iFixit-010

Kedvenc tech elemzőnk, Ming-Chi Kuo nem olyan régen újra hallatott magáról, s most arról árulkodott, hogy szerinte milyenek lesznek az akkumulátor kapacitásai a következő évi iPhone modelleknek. A 2018-as telefonokról már számos pletykát hallhattunk, hiszen az iPhone X piacra dobása után nem sokkal már elkezdtek szállingózni az első hírmorzsák róla.

Mint tudjuk, Kuo nem olyan régen megosztotta velünk, hogy jövőre 3 darab OLED és egy darab LCD panellal szerelt telefont adhat ki az Apple. A legújabb latolgatásaiban viszont csak az 5,8 colos OLED-es modellt emelte ki. Jelenleg az iPhone X-ben egy 2 716 mAh-es aksi kapott helyet, azonban jövőre ugyanezt a modellt egy 2 900 – 3 000-es mAh-es egységre emelhetik fel, vagyis nagyjából 10 százalékkal növekedhet a kapacitása.

Ha igazak lesznek Kuo mostani látomásai, akkor várhatunk egy kisebb üzemidő növekedést a telefon kapcsán, azonban ez attól is nagyban függ, hogy milyen lesz a következő évi A szériás processzor. Ha az Apple ugyanezen az úton halad tovább, akkor feltehetően maga a chip is kisebb energiát fog felvenni, így minden megvan arra, hogy plusz 2-4 órát rádobjon a következő évi modell a jelenlegire.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2017.12.12. 16:00

    Nevetséges, ezen csak az nem röhög aki Apple szatyorban nevelkedett.

  2. Bigyo - 2017.12.12. 22:07

    Én minden táborban nevelkedtem, de nincs bajom az üzem idővel. Anno a Nokia 2110 sem tudott több napot ha használtad, a Samsungjaim, Sony-m sem illetve mostanság az iPhone-jaim sem. Szerintem a powerbankok elterjedésével orvosolható, ha több szufla kell. Arról nem is beszélve, hogy a kijelzők fejlődésével is növekedett a fogyasztás, amit az OLED orvosolt nemileg, de nem jelentősen.

Szólj hozzá Te is!