Az Apple beszállítói már érzik az iPhone X-re irányuló csökkenő keresletet

HusztiD 2017.12.12. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 hozzászólás 464

iphone-x-earpiece-800x565

Amikor az Apple idén szeptemberben bemutatta az iPhone 8 modellek mellett az iPhone X-et, már akkor kiderült, hogy nagy baj van, hiszen a bejelentést követően csak bő másfél hónappal kezdték meg az értékesítést. Azóta pedig nagyon szépen csökken a csúcskészülék szállítási ideje, hiszen immáron 5 munkanapot vállal rá a kaliforniai vállalat.

Korábban ennek kapcsán Ming-Chi Kuo elmondta, hogy nem a csökkenő kereslet miatt javult a szállítási idő, hanem azért, mert az Apple partnereinek sikerült magukat utolérniük a tömeggyártással, így felgyorsultak a tényleges gyártási folyamatok. Most a legújabb, az ellátási láncból származó információk szerint pedig a beszállítók már kezdik érezni a csökkenő berendeléseket, hiszen három főbb beszállító, mint a Largan Precision, Catcher Technology és General Interface Solution kevesebb megrendelést kapott.

iphonexcameradesign

Az információk egyébként a Digitimes-től származnak, akik mint tudjuk, sokszor lőnek mellé, ha pletykáról van szó. Egyébként nem meglepetés az sem, ha innentől kezdve csökkennek a berendelések, ugyanis a kezdeti hetek után mindig visszaesés tapasztalható. A mostani hírek pedig még nem támasztanak alá semmit sem, hiszen egyelőre az sem tudjuk, hogy hány milliót szállított le belőlük az Apple, valamint pontosan azt sem, hogy hány százalékkal csökkentik a berendeléseket.

Hivatalosan csak következő év január végén, vagy február elején tudjuk meg, hogy hogyan teljesítettek az idei év utolsó negyedévében az almások. Feltehetően újabb rekordot állítottak fel az eladásokat illetően, de hogy ennek pontosan milyen lesz a mértéke, azt egyelőre nem tudjuk. Ti hány millióra tippelnétek?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Kuku - 2017.12.12. 20:23

    30

  2. Bigyo - 2017.12.12. 22:11

    Én meg várok rá mert a rozsaszineknél hiány van.
    Talán a beszámolói idő végére 40-45millio darab lesz.

Szólj hozzá Te is!