Ígéretes VR munkaerőre tett szert az Apple

HusztiD 2017.12.05. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 168

o-VIRTUAL-REALITY-facebook

Az iOS 11 bemutatása óta nem titok, hogy az Apple egyre érdekeltebb a virtuális, valamint a kiterjesztett valóság világában. Korábban számos pletyka volt erről, de most a TechCrunch beszámolója szerint a kaliforniai vállalatnak sikerült felvásárolnia a VR körökben jól ismert Vrvana-t, akik a Totem termékükkel váltak ismertté.

Ugyan a Vrvana Totem sosem jelent meg a publikum számára, de az első tech szakik, akik kipróbálhatták, igen pozitív véleménnyel voltak róla. Ha helyesek az infók, akkor az Apple a Montreal-i vállalatot 30 millió dollárért vásárolta fel. Az akvizíció berkein belül megszerzett új munkaerők pedig már egyenesen az Apple csapatában dolgoznak.

Természetesen a kaliforniai vállalat ezúttal sem erősítette meg a felvásárlásról szóló híreket. A Vrvana szociális oldalai augusztus óta inaktívak, így felőlük sem történt hivatalos bejelentés. Reméljük, hogy az új munkaerőnek és tapasztalatoknak köszönhetően az almásoknak sikerül még inkább beszállniuk a VR és AR világába, amivel sokkal jobb és összetettebb alkalmazásokat kapunk a jövőben.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!