A kiterjesztett valóságban rejlik a jövőbeli kiállítások titka?

HusztiD 2017.12.05. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 147

pamm-ipad-ar

Idén június folyamán az Apple a WWDC 17 konferencia berkein belül mutatta be aktuális operációs rendszereit. Nem titok, hogy az új rendszerek egyik újdonsága az AR, vagyis a kiterjesztett valóság, melyre eddig nagy hangsúlyt fektetett a kaliforniai vállalat. Jelenleg pedig úgy tűnik, hogy nem csak az Apple, hanem mások is kellő fantáziát látnak benne.

Legutóbb a Miamiban lévő Pérez Art Múzeumnál döntöttek úgy, hogy megnyitják az első ARKit kompatibilis kiállítást, amelyet az iPhone és iPad tulajok tekinthetnek meg. Maga a kiállítás most a mai naptól, tehát december 5-től lesz megtekinthető, s a szervezők várják az érdeklődőket, hiszen szerintük számos kiaknázásra váró lehetőség várja őket a múzeumban, hiszen ez lesz az eddigi egyik leginteraktívabb és legegyedibb kiállításuk.

Nyilván a későbbiek folyamán lehet több múzeum, illetve egyéb kiállító, akik kapnak ezen koncepción, hiszen ezzel újabb forgalmat generálnának a nem mindennapi kiállításokhoz.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!