Válaszolt a Qualcomm, bannoltatná az iPhone 8 és X modelleket

HusztiD 2017.12.04. 15:55 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 543

iphone-x-quad

Csak úgy pörögnek a fejlemények az Apple és a Qualcomm háza táján ugyanis legutóbb még arról számoltunk be, hogy az Apple vágott vissza a Qualcomm-nak, hiszen szabadalomsértés miatt ők is beperelték a gyártót. Most viszont újabb fejlemények vannak az ügyben, ugyanis a gyártó újabb pert adott be az almások ellen, akik szerint 16 szabadalmat sértettek meg az almások.

A San Diego Union Tribune beszámolója szerint ezúttal San Diegóban adták be a pert a kerületi bíróságán. A legújabb fejlemények szerint az Apple összesen 16 új szabadalmat sértett meg legújabb telefonjaiban, melyek között az energiatakarékosságot, a fotó szerkesztést és a dupla kamerás beállításokat hozták fel. Ennek kapcsán kérvényezik az iPhone 8 és az iPhone X modellek bannolását.

Nem ez az első ilyen eset, hogy a Qualcomm tiltaná az Apple eszközeit, ugyanis hetekkel ezelőtt jött az infó, hogy először Kínából tiltanának ki bizonyos iPhone modelleket, de mint később kiderült, nem lesz olyan egyszerű dolga a sértett félnek. Most, hogy újabb pereskedés vár a két óriásra, így már tényleg véget nem érő történetnek nézhetünk elébe.

Kíváncsian várjuk a jövőbeli fejleményeket, azonban a pereskedések akár több évig is elhúzódhatnak.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Mezei Ferenc - 2017.12.04. 18:15

  Helló !
  Bocsi az lenne kérdésem hogy, a későbbiekben vennék iphone 8 vagy X et lehet hogy nem fogok kapni pl: januárba február ekkorra tervezem válaszotokat előre is köszi!

  • HusztiD - 2017.12.04. 21:49

   Szia!
   És mi a pontos kérdésed? Miért ne kapnál januárban 8-at, vagy X-et? Ugyanúgy lesz belőlük akkor is.

 2. Apples - 2017.12.05. 00:23

  Felteszem, hogy a lehetséges ban-ra gondolt…. ha igen akkor se kell felni. Max jó pár év múlva megegyeznek, főzet az egyik a másiknak és kész.

Szólj hozzá Te is!