Nem működik a Face ID iOS 11.2 alatt? Íme a megoldás

HusztiD 2017.12.04. 09:55 iOS, iPhone 0 db 1 428

face-id-activation

A hétvége folyamán nagyon érdekes eseményeknek lehettünk tanúi. Először ott kezdődött a hiba, hogy december másodikától egy dátum-hiba miatt több iOS eszköz megbolondult, így folyamatosan újraindították magukat a készülékek. Erre foltozást hozott a napokban megjelent iOS 11.2-es rendszer, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy itt is akadtak kisebb gondok.

Az elmúlt napok folyamán többen számoltak be arról, hogy az iOS 11.2-re való frissítést követően nem működött a Face ID. Egészen pontosan azt írta ki a rendszer, hogy nem képes azt aktiválni a telefon. Ennek hatására többen felkeresték az Apple fórumait a megoldás reményében, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem kell túlbonyolítani a dolgot. Szerencsére nem minden felhasználónál jelentkezett a hiba, de akinél igen, annak érdemes újraindítania a telefonját, s onnantól kezdve már működni fog a Face ID. Feltehetően egy aprócska bugról van szó, mely pár embernél jött elő a 11.2-re való frissítést követően.

Akinél pedig az újraindítás sem oldaná meg a problémát, akkor annak érdemes lesz az Apple Supportot felkeresni valamelyik csatornán. Az eddigi beszámolók alapján egy újraindítás többeknek segített, szóval szinte száz százalék, hogy nálatok sem lesz komolyabb baja a Face ID-nek.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!