Jövőre lépheti át azt a bizonyos, egybillió dolláros határt az Apple

HusztiD 2017.11.27. 13:55 Apple 0 db 188

applemoneyhero

Jó ideje pletyka tárgyát képzi az Apple a különböző elemzőknél, hiszen ha minden jól megy, akkor ők lehetnek az első olyan tech vállalat, kik elérik az egybillió dolláros értéket. Korábban számos elemzői becslésről olvashatunk, azonban a GBH Insights egyik szakija, Daniel Ives szerint az Apple a következő év folyamán éri el eme bűvös határt.

Az elemző szerint az iPhone X hozni fogja a hozzá űzött reményeket, valamint Kínában ismét kezdenek fellendülni az Apple eladásai. Ezen két fő tényező miatt Daniel úgy hiszi, hogy a következő év folyamán akár 210 és 230 dollár között mozoghat az AAPL részvényértéke. Ha pedig elérték eme bűvös összeget, akkor bizony az Apple lesz az első egybillió dollárt érő vállalat.

Érdemes megjegyezni, hogy október folyamán még a 150 dollár alját karcolta az AAPL, ami gyorsan 175-re ment fel az iPhone X piacra dobásával. Azóta ingadozik, de 170 dollár körüli áron tartja magát. A cikk írásának pillanatában 175 dollár volt az AAPL értéke, amivel az Apple közel 900 milliárd dolláros összértékkel rendelkezett.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!