Jelentősen csapolja az üzemidőt iOS 11 alatt a YouTube új appja

HusztiD 2017.11.14. 12:55 Egyéb, iOS 3 hozzászólás 347

1200x630bb

Úgy tűnik, hogy iOS 11 alatt a YouTube alkalmazásával sincs minden rendben. Több felhasználó jelzett vissza a YouTube support Twitter felhasználói fiókjára, hogy nagyon érdekes módon egyre jobban merül az iOS készülékük, ha a videómegosztó alkalmazását használják.

Többen számoltak be arról, hogy 15-20 percnyi videó megtekintése után a telefon nagyjából 20 százalékot merül. Sajnos ez nem csak az iPhone-ok, de az iPad-ek esetében egyaránt érvényesek. Pontos infók egyelőre nincsenek arról, hogy pontosan mi okozza a problémát, de úgy tűnik, hogy iOS 11 alatt a YouTube legutóbbi frissítése nem igazán érzi jól magát.

Természetesen a YouTube csapata reagált a problémákra, s megígérték, hogy hamarosan frissítést kapunk az iOS készülékekre, így addig a mindenki türelmét kérik.

Ti tapasztaltatok bármilyen rendellenességet?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Geri - 2017.11.14. 13:27

    Igen! Plusz a telefon kenyelmetlenul felforrosodik tole

  2. Whispertise - 2017.11.14. 19:32

    Igen, a melegedés nekem is jelentkezik. Eddig azt hittem hogy a béta verzió tesz be neki, de csak a youtube volt problémás. Ipadnél viszont annyira nem érezhető a probléma. 10,5es esetén rendes 11.1.1el kicsit merül csak gyorsabban. Telefonnál (6s) viszont nagyon látványosan megeszi. Az egyetlen dolog ami érdekesebbé teszi hogy ha abbahagyom a videónézést és használom x ideig a telefont nem merül semmit bármire is használom.

  3. Iphone 7 user - 2017.11.15. 11:37

    Nálam is drasztikusan csökkent a az üzemidő. Ha úgy használom mint eddig akkor du 4-5 körül már tölteni kell. Korábban még volt 20-30% este mikor letettem tölteni. És melegedik is úgy ahogy írjátok! Nagyon örülnék megoldási javaslatnak. Az eddigi csak olyan javaslatot láttam, hogy a készülék fele tudását ne használjam, és akkor tovább bírja. Ez jogos, de ha már kifizettem akár rendesen is működhetne, ahogy azt korábban megszoktuk az almásoktól.

Szólj hozzá Te is!