Még tüdőembólia előjelei is kimutathatóak az Apple Watch által

HusztiD 2017.10.20. 14:55 Apple Watch 0 db 632

91910585480d7af34254c6b8f89e714e

Mióta piacon van az Apple Watch, úgy érkeznek újabb és újabb beszámolók arról, hogy mennyiben segítette az emberek életét. Nem egy olyan eset volt, mikor a felhasználók az okosórának köszönhették az életüket, azonban a mostani legújabb történet sem hanyagolandó el, hiszen egy igen súlyos betegségre is képes az ember figyelmét felhívni az óra.

Történetünk főhősen a 28 éves James Green, akiről tudni érdemes, hogy mindent nyomon követ, amit lehet. Két évvel ezelőtt vásárolt egy Apple Watch-ot, ami által állandóan monitorizálja az egészségügyi állapotát, legyen szó akár bringázásról, pulzusmérésről, alvási szokásairól vagy az étkezéséről. Jamest évekkel ezelőtt sikerült diagnosztizálni a tüdőembólia előjeleivel, ami éveken át nem jelentkezett, de most titkon visszatért. Az okosóra állandó használatának köszönhetően ismételten sikerült időben diagnosztizálni a betegséget.

A HeartWatch értesítést küldött neki, hogy valami nincs rendben. James nem volt rest, így gyorsan felkereste orvosát, akinek megmutatta az okosóra által mért adatait. Kisebb kivizsgálás után kiderült, hogy a főhősünknél újra jelentkezett a tüdőembólia, amit sikerült időben észrevenniük. Green elmondása alapján nagyon hasznos volt az orvos számára megmutatni a Health appot, ami által az sokkal több adathoz fért hozzá. Sosem gondolta volna, hogy egyszer életét mentheti az Apple Watch.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!