Egyre jobban zöldül az Apple Park (drónvideó)

HusztiD 2017.10.18. 13:55 Apple, Videók 0 db 205

maxresdefault

Matthew Roberts ismételten ellátogatott az Apple új főhadiszállására, hogy alaposan lencsevégre kapja az Apple Park-ot. Egyre látványosabban haladnak a munkálatokkal az almások, ugyanis a legutóbbi felvételen láthatjuk, hogy a látogatói center már 100 százalékosan elkészült, valamint azt szintén, hogy egyre inkább zöldül maga a park, hiszen a fabeültetések nagyjával is megvan az Apple.

Ezen felül Matthew megemlíti videójában, hogy a főépület 427 millió dollárból épült fel. Ehhez kapcsolódóan érdemes elolvasni a múltkori cikkünket, mivel itt épületekre lebontva megtudhatjátok, hogy mit és mennyiért sikerült felhúzniuk az almásoknak. Végül hamarosan teljesen elfoglalják a főhadiszállását, hiszen Tim ígérete szerint még az idei év végéig beköltöznek az Apple Parkba, így az elkövetkezendő hónapokban már olyan videókat láthatunk, amelyekben csak úgy nyüzsögnek az emberek.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!