Egyre gördülékenyebben halad az iPhone X gyártása

HusztiD 2017.10.18. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 343

iphone-x

Mióta az Apple bejelentette legújabb csúcsmodelljét, az iPhone X-et, azóta folyamatosan olvashattunk olyan pletykákról, hogy gyártási nehézségekkel küzdenek, így biztosan késni fog a telefon. A Digitimes most egy új beszámolóval állt elő, amit egy meg nem nevezett forrás közölt le számukra.

Ne feledjük, hogy ez egy újabb kínai forrásból származó pletyka, így a tényleges valóságalapra egyáltalán nincs garancia. Viszont a meg nem nevezett informátor állítja, hogy az Apple-nek sikerült kiküszöbölnie a gyártási problémáinak jelentős részét, ebből kiindulva pedig sokkal gördülékenyebben haladnak az összeszereléssel.

Mint tudjuk, az egyik legnagyobb kihívást az új TrueDepth előlapi kamerarendszer okozza, hiszen az Apple partnereinek nem sikerült megfelelő mennyiségű, sem minőségű komponenst leszállítaniuk eddig. Elviekben sikerült kiküszöbölni a problémát, így javul magának a gyártási folyamatnak is az ideje, így a forrás szerint a karácsonyi időszakra felzárkózik az Apple.

iphone-x2

Ez pedig külön jó hír, hiszen mint tudjuk, voltak olyan becslések az elmúlt hetek folyamán, melyek szerint csupán következő év tavaszára tud felkészülni az Apple. Tartsuk szem előtt, hogy ez is csak egy újabb pletyka, de ettől függetlenül reméljük, hogy ez most tényleg helytálló információ.

Ne feledjétek, október 27-től indulnak az előrendelések, november 3-tól pedig erősen limitált mennyiségben válik megvásárolhatóvá az iPhone X.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!