Minimális mennyiségben, de a Foxconn megkezdte az iPhone X modellek leszállítását

HusztiD 2017.10.17. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 386

space-gray-silver-iphone-x-800x370

Az előzetes információk szerint, az Apple egyik legnagyobb partnere, a Foxconn megkezdte az iPhone X készülékek leszállítását. Legalábbis erről számolt be a Digitimes, akik a Xinhuanet.com egyik legutóbbi beszámolójára hivatkoznak. A gyártó elviekben csupán 46,5 ezer telefont szállított le, ami vajmi kevés darabszámnak tudható be.

Ne feledjük, hogy az alábbi hírrel egy kínai forrás állt elő, így erősen megkérdőjelezhető annak a hitelessége. Viszont beszámolójuk alapján a Foxconn első körben 46,5 ezer darab telefont szállított le a csengcsoui gyárból egyenesen az Egyesült Arab Emírségekbe és Hollandiába. Pontos megoszlásokról egyelőre nem tudni, valamint arról sem, hogy más országokba mikor és milyen mennyiségben kezdik meg az első csomagok szállítását.

Érdemes egyébként megjegyezni, hogy a Nikkei egy korábbi beszámolója szerint az Apple heti szinten 400 ezer iPhone X-et képes legyártani. Természetesen a mostani számok eltörpülnek mellette, de reméljük, hogy legalább ezt a 400 ezres darabszámot tudja tartani az Apple, ugyanis az eredeti tervekhez képest még ez sem nevezhető kimagasló teljesítménynek.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!