Samsung helyett az LG gyártja majd a flexibilis OLED kijelzőket az Apple számára

HusztiD 2017.10.13. 17:25 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 261

iphone-x-edge-to-edge

Kevesebb, mint egy hónapra vagyunk az első OLED kijelzős iPhone megjelenésétől, azonban az Investor által kiszúrt pletykák már ennél jóval tovább mutatnak. Tudjuk nagyon jól, hogy az iPhone X számára kizárólag a Samsung gyártja le az OLED paneleket, részben pedig miattuk csúszik az okostelefon megjelenése, hiszen egyszerűen képtelenek megfelelő minőségben és mennyiségben legyártani a paneleket.

A legújabb szóbeszédek szerint az Apple tárgyalásokat folytat az LG-vel, akik a jövőben flexibilis OLED kijelzőket és áramköröket szállítanak le számukra. Az infó érdekessége, hogy a Samsungot ezúttal kihagyja a buliból az Apple, mégpedig azért, mert az almások szerint a rivális koreai gyártó saját készülékei kapcsán is felhasználnák a jövőbeli technológiát, amelyet bevezetni szeretnének. Ez nyilván nem lenne jó a kaliforniaiak számára, hiszen a Samsung az egyik legnagyobb riválisuk. Bár az LG is annak tekinthető, de úgy tűnik, hogy ők nem igazán jelentenek komoly veszélyt az almásokra.

Screen-Shot-15-800x426

A pletykák alapján egyébként a Samsung leghamarabb jövőre mutathat be saját flexibilis OLED kijelzővel szerelt okostelefonokat, míg az LG által csupán 2020/21-re szállíthat le a cupertinóiak részére ugyanilyen paneleket. Mint tudjuk, az Apple sosem az első akar lenni egy-egy új technológia bevezetésével, hanem sokkal inkább tökéletesíteni akarják azokat a minőség miatt. Ha pedig az LG-vel összefognak, akkor az mindenféleképpen jövedelmező lehet számukra a kapcsolat, hiszen a szintén koreai vállalat nem olyan rég egy saját részleget nyitott meg az Apple részére.

Nem utolsó sorban egy ideje pletykaként terjed a hír, mely szerint jövőre nem csak a Samsung, de az LG egyaránt beszáll az OLED kijelzőgyártásba az Apple számára. Sajnos a mostani iPhone X eleve egy bő hónapos késésben van a nyolcas modellekhez képest, azonban javarészt a Samsungnak köszönhető a csúszás. Emiatt viszont nagyon kevés iPhone X-et tud majd az Apple leszállítani november 3-án, s egyes híresztelések alapján akár jövő tavaszig kell várni, mire képes lesz kielégíteni az igényeket a kaliforniai vállalat.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Ironyjakuza - 2017.10.13. 20:26

    Van kire fogni :)

  2. VT - 2017.10.14. 13:07

    Kénytelenek mi? Nem inkább képtelenek! Olvassa már valaki át mielőtt felrakják.

Szólj hozzá Te is!