Hosszas harc után végre megkapja engedélyét az indiaiaktól az Apple?

HusztiD 2017.10.11. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 172

bengaluru-2

Az Apple immáron több éve próbálkozik meghódítani Indiát, de mint tudjuk, eddig sikertelenül jártak. A Reuters legújabb beszámolója viszont bizakodásra ad okot az almások számára, hiszen ha minden jól megy, akkor az indiai kormány hamarosan megadhatja a kaliforniaiak számára az engedélyt, hogy hivatalos Apple boltokat nyissanak meg.

Ahhoz, hogy saját Apple Store-t nyithassanak az almások, Indiában létre kell hozniuk egy gyárat, ahol értelemszerűen a saját termékeiket kell legyártatniuk. Az egész koncepció lényege, hogy az országban eladott Apple termékek legalább 30 százalékát kell itt helyben előállítaniuk. Az ázsiai kormányzat ezzel a lépéssel próbálja meg rávenni a nagyvállalatokat, hogy fellendítsék országuk gazdaságát. Ha új gyárakat hoznak létre, azzal új munkahelyeket teremtenek meg a lakosok számára.

Egyébként az ázsiai országban nem olyan régen az Oppo engedélyt kapott, hogy saját bolthálózatot nyithassanak, így ha minden jól megy, akkor az Apple-re is hasonló dolgok várnak. Tudni illik, hogy a kaliforniai vállalat már évek óta próbálkozik, nem olyan régen pedig a Foxconn által beszálltak az indiai gazdaság fellendítésébe, így minden kritérium megvan arra, hogy hamarosan ők is engedélyt kaphassanak a hivatalos boltjaik megnyitására.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!