Jövő tavasszal érkezhetnek a TrueDepth kamerával szerelt iPad Pro modellek

HusztiD 2017.10.10. 17:55 iPad, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 203

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

A KGI szakembere, Ming-Chi Kuo nagyon beindult az utóbbi hetek folyamán, hiszen számos alkalommal hallatott elképzeléseiről. Legutóbb például arról számolt be, hogy szerinte a következő évi iPad Pro modellek mindegyike megkapja az iPhone X-ben bemutatkozott előlapi TrueDepth kamerarendszert.

Ez azt jelentené, hogy az almások a professzionális tabletjeiknél egyaránt elköszönnének a Touch ID-től, s helyette az arcfelismerés venné át a főszerepet. Mi több, az elemző még azt is hozzáfűzte, hogy jövőre mindegyik iPhone modell ezzel a technológiával lesz felvértezve. Nem lenne csoda, hiszen Kuo egy korábbi elemzése alapján ezzel a technológiával legalább két évet vernek a rivális gyártókra.

Egyébként ha megnézzük a pletykák zömét, akkor nagyon érdekes, hogy pont a Face ID-t kapná meg az iPad Pro család. A legtöbb szóbeszéd szerint az OLED kijelző gyártási problémái miatt csúszik az iPhone X, azonban vannak olyan források egyaránt, melyek azt állítják, hogy a TrueDepth kamerarendszer szintén feladja a leckét az Apple partnerei számára.

Feltehetően jövő tavasszal, március környékén frissül az iPad család, így mi kíváncsiak vagyunk, hogy valósak lesznek-e Kuo jelenlegi jóslatai.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!