Nagy bajban vannak a svájci óragyártók

HusztiD 2017.09.29. 10:25 Apple Watch 2 hozzászólás 633

apple-watch-3

A szeptember 12-én megrendezett iPhone eventen Tim és csapata bemutatta az új, harmadik generációs Apple Watch-ot az okostelefonok és a 4K-s Apple TV mellett. Ekkor a vezetők kihangsúlyozták, hogy mostantól az Apple Watch a világ legnépszerűbb órája, amivel nem kisebb gyártót előztek meg, mint a Rolex-et.

A Business Insider beszámolójából kiderült, hogy a befektetők igen borúsan látják az elkövetkezendő időszakot. Szerintük a drágább órákat egyáltalán nem érinti semmilyen hátrány, viszont a középkategóriásnak mondható gyártók bajban lehetnek. Számításaik alapján akár 10 százalékot eshetnek vissza ezen órák eladásai az okosórák növekvő népszerűségének köszönhetően.

Kicsit érdekes azért, hogy ennyire hódítanak az okosórák az Apple Watch-csal az élen, hogy még a nagyobb svájci gyártókra is ekkora kihatással vannak. Ti mire szavaztok? Hagyományos karóra, avagy okosóra?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.09.29. 17:43

    Nekem már az okosóra a fontosabb, mivel sokkal több funkció elèrhetô rajta, nekem ez a lèlek van a telefonban bullshit marketing nem kell.

  2. Maximus - 2017.09.29. 18:39

    20 évig nem hordtam órát….azután megjelent a Galaxy s1 ( fizikai SIM) Most az Apple 1- es szériáját is kipróbáltam. Kar hogy nem fizikai simes egyik széria sem. Marad fő telefonnak az S7+S1 kombo, de a második telefonom (privát) i6+ hasznos kiegészítője a watch1- em. Van egy Longines órán is de soha sem használom…csak azért nem szabadultam meg tőle mert ajándék volt, engem nel érdekel a villongás. Egyébként sokkal feltűnőbb az S1 a hajlított kijelzővel , többen megnézik mint a kommersz Longinest.

Szólj hozzá Te is!