Két hétig féláron vásárolható meg a Super Mario Run

HusztiD 2017.09.28. 13:55 App Store, iOS, Játékok 0 db 382

h2x1_smartdevice_supermariorun

A Nintendo a Super Mario Run megjelenése előtt alaposan bereklámozta a játékot, ami lassan egy éve érhető el az App Store-ban, majd később Androidra egyaránt ellátogatott. Jó hír Mario rajongóinak, hogy kedvenc karakterük hamarosan újabb kontentekkel bővül, valamint két héten át féláron vásárolhatjuk meg magát a játékot.

Szeptember 29-t érdemes lesz beírni a naptárba, ugyanis ekkor egy viszonylag nagyobb frissítést kap a játék. Például immáron Daisy-vel is szaladgálhatunk, valamint egy új világ, a World Star egyaránt bemutatkozik, amelyben összesen 9 pálya lesz megtalálható, miután befejeztük az eredeti hatot. Az ígéretek szerint új ellenségeket és természetesen ezzel egyaránt új játékmechanikát kapunk.

Ezen felül lesz még egy Remix 10 mód, ami a korábbi világokat randomizálja, amivel még a régi játékosok is újra kedvet kapnak a Super Mario Run-hoz. Végül, de nem utolsó sorban pedig szeptember 29 és október 12 között mindösszesen 4,99 euróért szerezhető be a teljes játék, így igencsak érdemes lesz beruházni kedvenc vízszerelőnk új kalandjaira.

Super Mario Run (AppStore Link) Super Mario Run
Fejlesztő: Nintendo Co., Ltd.

Besorolás: 4+3.66258

Ár: Free Letöltés

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!