Hatalmas születésnapi akció az iDokitól!

HusztiD 2017.09.28. 17:55 iDoki, Kiemelt hírek Hatalmas születésnapi akció az iDokitól! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 911

idoki szülinapi kép

Idén szeptemberben ünnepli nyolcadik születésnapját az iDoki, így ennek apropóján újabb akciókkal álltak elő, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden iPhone és iPad modell érintő felület és LCD csere esetén 10 százalékos árengedményt kaptok. Ez még nem minden, hiszen ha akkumulátor cserére szorul szeretett telefonotok, akkor ott újabb 15 százalék árengedményt kaptok, legyen szó bármely iPhone modellről.

További jó hír a MacBook/Pro tulajainak, hogy a hardveres karbantartás csak 4.990 Ft. Aki viszont még egy hozott SSD beépítéssel is megspékelné említett gépét, annak a beépítése és rendszer telepítése mindösszesen 7 900 Ft-ba kerül, viszont ez nem tartalmazza magát a hardvert. Természetesen ebben az esetben a kiszemelt SSD-t is kedvezményesen kapjátok. Továbbá minden nem gyári Apple tartozékot 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

idoki_kiemelt

Összegezve az akciót:

– iPhone, iPad érintő és LCD csere -10%

– iPhone akkumulátor csere -15%

– OSX telepítés és hozott SSD/HDD beépítés MacBook/Pro készülékekbe 7.900 Ft.

– MacBook/Pro/Air hardveres karbantartás 4.900 Ft.

– Minden kiegészítőre, és tartozékra (kivétel Apple gyári termékek) -10%

– 2,5” SSD meghajtók 25-35%-os kedvezménnyel

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével. Amennyiben az akcióval kapcsolatos felmerülő kérdésed van akkor nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felvehetitek velük a kapcsolatot www.idoki.hu.

Ne feledjétek, az akciók 2017.09.05-től veszik kezdetüket és egészen szeptember 30-ig, a zárásig leadott készülékekre, illetve megvásárolt termékekre vonatkoznak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!