Meglepően jól bírja a vizes megmérettetéseket az iPhone 8

HusztiD 2017.09.26. 11:56 iPhone, Videók 0 db 355

52ec2bbb-d931-4923-931b-02c3a0264fd3-iphone8plus_iphone8_water

Az Apple már előző évben, az iPhone 7 modellek piacra dobásával emelte ki annak a csepp és porállóságát, hiszen IP67-es minősítést kaptak a telefonok. A két hete megtartott Apple eventen szintén megemlítették, hogy ugyanúgy IP67 minősítéssel érkeznek az új modellek, így várható, hogy az új készülékek hasonlóan teljesítsenek, mint az előző éves csúcsmodellek, amelyek meglepően jól bírták a vizes megmérettetéseket.

Az EverythingApplePro csapata újabb videóval állt elő, s megnézte, hogy az iPhone 7, avagy a 8 bírja jobban a vizet. Elsőnek egy tál vízbe rakták a telefonokat, ahol szemmel láthatóan nem esett bajuk. Ezt követően 30 percen át tartották egy egyméteres vízzel teli csőben. A jó hír, hogy az idő letelte után továbbra is működőképesek voltak a telefonok, semmi nyoma nem volt annak, hogy beázott volna. Végül pár extrémebb próba maradt a végére, amikor egy táskába rakva landoltak a vízbe. Csodák csodáján ezt szintén túlélték a telefonok.

Ahogyan tavaly, idén is érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 8 hivatalosan csepp és porálló, így ha lehet, akkor senki se próbálja meg a telefonját megúsztatni, kivéve akkor, ha véletlenül vízbe ejti.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!