Hajlítás teszt: iszonyatosan masszív az iPhone 8

HusztiD 2017.09.26. 15:55 iPhone, Videók 2 hozzászólás 1 093

maxresdefault

Anno 3 évvel ezelőtt jelentkezett az úgynevezett bendgate probléma, ami akkoriban az iPhone 6 modellekre volt jellemző. Bizonyos felhasználók ekkoriban arra panaszkodtak, hogy a farzsebben hordva könnyen meghajlott a telefon. Az internetnek ennél több nem kellett, hiszen az emberek elkezdték puszta kézzel hajlítgatni a telefonokat.

Ahogy teltek az évek és jöttek ki az újabb modellek, az Apple úgy csinált erősebb fémházakat. Ez sajnos nem volt elegendő a felhasználóknak, ugyanis mindig sikerült meghajlítaniuk a telefonokat, melynek gyenge pontja a hangerőszabályzó gomboknál volt. Nem olyan régen pedig az EverythingApplePro csapata próbálta ki, hogy mennyire hajlékony az új modell. Elsőnek egy iPhone 7-et sikerült meghajlítani, majd ahogyan láthatjuk, az iPhone 8 alaposan feladta a leckét, ugyanis még az asztal szélére rakva sem sikerült igazán meghajtogatni a telefont.

Nem hiába, az Apple már negyedik éve használja ezt a dizájnt, így volt idejük kifejleszteni a tökéletes struktúrát annak ellenére, hogy üvegből van a hátlap. Mindenesetre elég meggyőző az alábbi videó, így az iPhone 8 tulajainak nem igazán kell attól félniük, hogy meghajlítják szeretett telefonjukat.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. David - 2017.09.26. 17:15

    Nekem sem hajlik az 5S

  2. Vistu88 - 2017.09.26. 19:03

    FAKE ez a video meg a srác! Nemis igazán akar nekiesni annak a 8asnak!

Szólj hozzá Te is!