Egyre látványosabb az Apple Park

HusztiD 2017.09.26. 13:55 Apple, Videók 0 db 194

apple-park

Az idei évi iPhone modellek bemutatója előtt nem sokkal láthattunk egy remek drónvideót, ahol magát a Steve Jobs előadótermet is megcsodálhattuk, azonban most a jól ismert Matthew Roberts új felvétellel állt elő. Végre-valahára elmondhatjuk, hogy hosszas évek eltelte után lassan teljes pompájában látható maga a főhadiszállás.

Az Apple embereinek egy része hónapokkal ezelőtt elfoglalt bizonyos épületeket az Apple Parkban, azonban a teljes átköltözésre még várni kell. Maga Tim Cook is elmondta a szeptemberi előadáson, hogy hamarosan teljesen elkészül az anyahajó, amit aztán gyorsan elfoglalnak. Ahogy látható a mostani felvételen, jóformán csak a külső munkálatok vannak hátra, mivel belül első pillantásra mindennel elkészültek a munkások, csupán kisebb simítások vannak hátra. Természetesen akkor lesz igazán szép az új főhadiszállás, ha az almások is beköltöztek, valamint teljes egészében megtörtént a fásítás.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!