Az Apple-nek közel 50 millió iPhone X-et kellene leszállítania az idei évben

HusztiD 2017.09.26. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 331

iphone-x-edge-to-edge

Az Apple szeptember 12-én tartotta meg a szokásos évi iPhone eseményét, ahol nem csak a nyolcas modellek, de a jubileumi kiadás, az iPhone X egyaránt bemutatkozott. Mint ekkor kiderült, a nyolcas telefonok szeptember folyamán megjelentek, viszont a csúcsmodellre november elejéig kell várni, hiszen hivatalosan csak harmadikán kezdődik meg a csúcskészülék értékesítése.

A KGI méltán ismert elemzője, Ming-Chi Kuo új elemzéssel állt elő, mivel szerinte 40-50 milliós kereslet mutatkozhat első körben az iPhone X-re. Szinte hihetetlenek ezek a számok, de ennek ellenére az Apple nem igazán tudja tartani a lépést. A Digitimes egy nem olyan régi beszámolója szerint a tervezetthez képest csupán 40 százalékos a kapacitásuk az Apple partnereinek, köszönhető a bonyolult gyártási folyamatoknak.

A szakemberünk viszont úgy hiszi, hogy némi szándék is van mindebben, hiszen az Apple így próbálja meg az iPhone 8 telefonokat is futtatni, hiszen egy ilyen csúcskészülék mellett nyilván kevesebb figyelmet kap a többi készülék. Mindenesetre ha igazak Kuo számításai, akkor első körben 40-50 millió X-et kellene idén a kaliforniaiaknak legyártaniuk, hogy minden rendben legyen.

Végül pedig azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy szerinte 2018 első felében tuti hiánycikk lesz a telefon, hiszen folyamatosan nagy érdeklődés örvendzi majd. Utána meg nyilván csappanni fog a kereslet, hiszen az iPhone X utódjáról szólnak majd a hírek.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!