Hamarosan otthonról nézhetjük az aktuális mozifilmeket?

HusztiD 2017.09.21. 15:55 Apple TV, Egyéb 6 hozzászólás 653

og

Nagyon úgy tűnik, hogy a híres kiadók és a stream szolgáltatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy otthonról is megnézhessük az aktuális, moziban futó új filmeket. A Bloomberg új beszámolója alapján ezúttal a 20th Century Fox állította azt, hogy az elkövetkezendő 12 hónapban lesz erre lehetőség.

Elviekben ez idő alatt sikerülhet nyélbe ütniük az üzletet. Ennek köszönhetően a felhasználóknak otthonaikban lehetőségük lesz 50 dollár körüli áron kibérelni a legújabb filmeket, melyeket éppen a mozik adnak. Pontosabb információkat egyelőre nem tudni, de feltehetően a későbbiek folyamán úgy is többet fogunk róla olvasni.

Egyébként nincs messze a mostani hír a korábbiaktól, ugyanis nem olyan régen beszámoltunk egy hasonló kezdeményezésről, hiszen az Apple is gőzerőkkel tárgyal a nagy kiadókkal, hogy ugyanezt elérjék, amit a 20th Century Fox is szeretne.

Ti mire voksoltok? Ha otthonaitokban 4K minőségben megnézhetnétek egy új filmet, akkor mi mellett döntenétek? Maradnátok otthon a kényelemben, vagy mindenféleképpen a moziba járás mellett vagytok?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.09.21. 17:46

    50$ az jó ár?! Szerintem brutásin magas. Arra játszanak, hogy az egèsz utcát meghívom, akkor osztva, 3-4$.
    De akkor az èn lakàsom lesz a mozi!!!
    Otthonra ez sok, akàrmit is igèr a minôsèg, ès a mai mozifilmeket elnèzve, mindegyiknek nagyobb a füstje, mint a làngja.
    Mindig vàrom az új filmeket, de miután megnézem, arra gondolok, bàrmi màst is csinàlhattam volna helyette, mert eddigi 1-2 èvben nekem nem volt jó film.

    • Nyílméregbéka - 2017.09.21. 17:59

      Az USAban általában 12$ egy mozijegy, az 50 dodo négy jegy ára. Egy család nézi akkor nem is drága.

  2. Zoli - 2017.09.21. 17:47

    Brutálisan magas!

  3. Nyílméregbéka - 2017.09.21. 17:58

    Az USAban általában 12$ egy mozijegy, az 50 dodo négy jegy ára.

  4. Majkiii - 2017.09.21. 20:50

    Nekem mindig csalódás moziban nézni egy filmet mert a minőség pocsék a legtōbb moziban. Nem is beszélve arról, hogy mások is ott vannak:) Nagyon jó dolognak tartanám, de csak ha szinkronnal együtt érkeznének az új filmek. De kétlem, hogy a mozik annyiban hagynák a dolgot. Túl szép, hogy igaz legyen. Az ár kicsit húzós persze.

  5. Maximus - 2017.09.21. 21:18

    Beteg világ fele megyünk :)
    Otthon megveszem a filmet fel a VR szemüveget (mar 1 éve működik a Samsung ocolus-al csak pixeles) haverokat , családtagokat meghívom a virtuális moziterembe ( akik saját avatarral lesznek jelen persze), akik akar a világ másik oldalán laknak és így mozizunk. Fasza mi?

Szólj hozzá Te is!