Garmin Pay az Apple Pay új kihívója

HusztiD 2017.09.14. 09:25 Apple Pay, Apple Watch 0 db 654

vivoactive_3_family

A Garmin legújabb fitnesz-orientált okosórája megpróbálja felvenni a kesztyűt az Apple Watch-csal szemben, ugyanis egy olyan 300 dolláros készülékkel támadnak, ami támogatja a mobilfizetést. Mint az almásoknál elérhető az Apple Pay, itt a Garmin Pay lesz az okosóra fő újdonsága.

A gyártó ügyesen reklámozza mindezt, ugyanis aki futni, vagy edzeni megy, de nincs nála a pénztárcája, az innentől kezdve az okosórája segítségével könnyedén igénybe veheti az NFC szolgáltatásaikat. Ahelyett, hogy új platformot alkotott volna meg a Garmin, a Fitpay-t alkalmazzák, ami lehetővé teszi a mobil fizetési eljárásokat. Ezáltal nem kell külön leszerződniük pénzintézetekkel és egyéb felekkel.

Újabb lépéssel próbálja meg a Garmin meggyőzni a vásárlókat, de hogy elég lesz-e számukra, vagy sem, ezt majd csak a későbbiek folyamán, a negyedéves pénzügyi jelentésekből tudhatjuk meg. Mindenesetre mi várjuk szeptember 12-ét, hiszen az új iPhone modellek mellett esélyes, hogy bemutatkozik a harmadik generációs Apple Watch.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!