Felvételről visszanézhetőek az iPhone X event nagyszerű videói

HusztiD 2017.09.13. 13:55 Apple Watch, iPhone, Videók 0 db 444

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Igencsak bőségesen lepett meg minket a tegnapi nap folyamán az Apple, hiszen elsőnek az Apple Watch 3-at, majd a 4K-s Apple TV mellett az iPhone 8-at és az iPhone X-et egyaránt bemutatták. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, az előadás berkein belül a kaliforniai vállalat több videót levetített, melyeket nem olyan rég a YouTube csatornájukra is feltöltöttek.

Egyértelmű, hogy a tegnapi event az iPhone X körül forgott, hiszen a videók nagy része is erről szól. A legelső felvételben egyébként maga Jony Ive narrációjával ismerhetjük meg magát a csúcsmodellt. Szokás szerint nagyon hangulatos bemutatóvideót készítettek az almások, melyben minden fontosabb tulajdonságát elmondják a telefonnak.

iPhone X

iPhone 8

Apple Watch 3

A másik legjobb, és talán még a többinél is hangulatosabb videó elismerését a ‘Dear Apple’ tudhatja magának. Ebben a felvételben nem csak az Apple Watch kapta a főszerepet, hanem maguk az emberek is. Lényegében az almások ezzel mutatják be, hogy mennyire sokszínűek vagyunk. Mondhatjuk azt, hogy mindenkinek hasznos valamiért az Apple Watch, legyen szó egy átlagos emberről, egy amputált, vagy akár egy vak és gyengén látó társunkról.

Számotokra hogy tetszenek az új reklámok?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!