Akadozik a magyar App Store; a Huawei csúnyán beszólt az Apple-nek – mi történt a héten?

HusztiD 2017.09.09. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 242

Nagyon sok érdekes hírünk volt a héten, de ezek leginkább a jövő hét folyamán bemutatásra kerülő iPhone 8-ról szóltak. Ettől függetlenül összeszedtük a legjobbakat arra az esetre, ha valamiről lemaradtatok volna.

home

iPhone 8, 8 Plus és Edition – idő előtt szivárogtak ki az elnevezések?

Már csak napok vannak hátra, hogy az Apple hivatalosan bemutassa az idei évi iPhone modelljeit, de a 9to5Mac csapatának sikerült idő előtt lelőnie a poént. Értesüléseik szerint a 7s elnevezésektől elköszönhetünk, mivel név szerint egy iPhone 8-at, egy iPhone 8 Pluszt és egy iPhone Edition-t mutat be az Apple jövő hét kedden.

iphone-8-7-7plus-3

Bővebben itt.

Lényegesen olcsóbb lehet az iPhone 8, mint amire számítunk

Az elmúlt hónapok folyamán idézőjelesen megtudhattuk, hogy ezer dolláros kezdőárról indulhat az iPhone 8. Természetesen ezt az infót hivatalosan senki sem támasztotta alá, innentől kezdve pedig leginkább ezen összegre hivatkoztak a pletykaforrások.

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Bővebben itt.

Sebességteszt: kiábrándító a Note 8 teljesítménye?

Most nem olyan régen, hogy a Samsung bejelentette legújabb csúcsmodelljét, a Galaxy Note 8-at, az EverythingApplePro csapata csinált egy gyors összehasonlító videót. Ahogyan megszokhattuk, minden egyes új készülék érkezésekor készülnek ehhez hasonló megmérettetések. Mivel az iPhone 8 megjelenése még kicsit odébb van, ezért a tavalyi csúcsmodellel, az iPhone 7 Plusszal mérkőzött meg a Note 8.

7plusvsnote8

Bővebben itt.

Problémák adódtak a magyar App Store-ral

Többen jeleztétek felénk, hogy gondok adódtak az App Store-ral, hiszen az Apple digitális áruháza egyszerűen képtelen betölteni. Az alkalmazás megnyitása után egy “Nem sikerült kapcsolódni az App Store-hoz” üzenet fogad, ami alatt található egy újra gomb, ami igazából nem oldja meg a problémákat.

app-store

Bővebben itt.

Hatalmas születésnapi akció az iDokitól!

Idén szeptemberben ünnepli nyolcadik születésnapját az iDoki, így ennek apropóján újabb akciókkal álltak elő, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden iPhone és iPad modell érintő felület és LCD csere esetén 10 százalékos árengedményt kaptok. Ez még nem minden, hiszen ha akkumulátor cserére szorul szeretett telefonotok, akkor ott újabb 15 százalék árengedményt kaptok, legyen szó bármely iPhone modellről.

idoki szülinapi kép

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején láthattuk, hogy hogyan néz ki a Steve Jobs előadóterem belülről, ahol hamarosan bemutatják az iPhone 8-at, majd ízelítőt kaptunk, hogy milyen remek ARKit alkalmazások megjelenésére számíthatunk az elkövetkezendő hetekben. A Beats kiadta a Studio 3 fejhallgatóját, amely eléggé ütősre sikerült az előzetesek alapján, majd a Huawei nem gyengén beszólt az Apple-nek. Kicsivel később viszont kiderült, hogy az AirPods dominálja a piacot, majd megnézhettük az eddigi legjobb drónfelvételt az Apple Parkról.

473e307c-5ee3-4d7a-9b0c-dd8b4bbeaee7-superbowlcoldplay_leak1

A hét második felében sajnos jött a hír, hogy 1 év után ér véget az Apple Music Festival, majd felmerült, hogy a bekapcsológomb lehet az iPhone 8 Siri-gombja. Végezetül a KGI beszámolt, hogy miért kerül majd olyan sokba az iPhone 8, majd láthattuk, hogy milyen egy év elteltével a kozmoszfekete iPhone 7 Plus és a Bloomberg is érdekes híreket közölt le a Steve Jobs előadóteremről.

Ezek voltak a harminchatodik hét legérdekesebb hírei és történései. Ne feledjétek, következő hét kedden mutatja be az Apple az iPhone 8-at, ami mellett ott lesz az Apple Watch 3 és remélhetően az ötödik generációs Apple TV egyaránt. Ne maradjatok le róla, érdemes lesz követni minket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!