Ismét akcióban az Apple önvezető autója

HusztiD 2017.08.30. 13:55 Apple Car 0 db 151

lexussuvselfdriving2-800x511

Hónapokkal ezelőtt még láthatóak voltak az Apple önvezető autói, azonban az utóbbi időben nem igazán bukkantak elő. Ezúttal a MacRumors csapatáé az érdem, akik a kaliforniai Sunnyvaleben látták az Apple új önvezetésre képes autóját, egy Lexus 450h-t, ami még a korábbiakhoz képest is több szenzorral van felszerelve.

Több éve mennek a pletykák a Project Titanról, hiszen a korábbi híresztelések szerint az almások egy teljesen új, önvezetésre képes elektromos autón dolgoznak. Egy ideje viszont nem igazán hallat magáról a téma, így az is felmerült, hogy a kaliforniaiak elvetették a projektet, s helyette egy olyan szoftveres rendszeren dolgoznak, amelyet majd különféle autógyártók licencelhetnek.

applelexsusselfdriving5-800x536 applelexusselfdriving4-800x481 applelexusselfdriving6-800x564

Sajnos a mostani képek sem erősítenek meg lényegében semmit sem. Mi lesz a Project Titan sorsa? Egyelőre nem tudni. Viszont ha újra önvezető autókkal támadnak az utakon, amin még a korábbinál is több szenzor található meg, szinte biztosra vehetjük, hogy valami hasznos dolgon munkálkodnak. Mondjuk lehet épp az önvezetésre képes rendszert csiszolgatják.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!