Innovációt ugyan nem, de számos újdonságot hoz az iPhone 8

HusztiD 2017.08.23. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 029

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Az eddig napvilágot látott információk alapján bizony nem lesz panaszunk az iPhone 8-ra, hiszen rengeteg újdonsággal érkezik. Ott lesz például a vezeték nélküli töltés, az arcfelismerés, az OLED kijelző, vagy akár a közel széltől szélig terjedő kijelzőt egyaránt megemlíthetjük.

Ezúttal a Bloomberg szedett össze néhány érdekes információt arról, hogy voltaképp milyen technológiákat kap a telefon. Ahogyan a szakik megjegyzik, az Apple ezúttal nem forradalmasítja az okostelefonok piacát, sokkal inkább tökéletesíti az olyan technológiákat, melyek már évek óta a piacon vannak más készülékekben.

Elég egy pillantást vetni az alábbi képre és máris láthatjuk, hogy mik lesznek az iPhone 8 újdonságai és egyben erősségei.

iphone-8-features (1)

Ahogyan látható, számos újdonság lesz a telefonban, melyek más gyártók készülékeiben már bemutatkoztak, azonban lesznek teljesen új dolgok egyaránt. Utóbbiak közé sorolhatjuk a 10 nanométeres A11-es processzort, a virtuális Home gombot, az új AR képes kamerarendszereket és az infra szenzorokat. Ezek lesznek azok a funkciók, melyek teljesen egyediek lesznek a csúcsmodellben.

Ezzel együtt viszont lesz OLED kijelző a telefonban, amit elsőnek a Samsung kezdett el használni az elmúlt évek folyamán. A kijelző úgynevezett ‘tap to wake’ képes lesz, ami annyit jelent, hogy egy érintés által életre kelthetjük – ezt a funkciót szintén droidos telefonokból ismerhetjük. Természetesen ott lesz a kisebb káva, amit pár Androidos készülék már megjátszott, valamint az iPhone 4 és 4s érából visszaköszön az üveghátlap és a rozsdamentes acél keret. Ezen dolgok egyike sem újdonság a piacon, viszont a szakemberek szerint az Apple inkább arra megy rá, hogy minden technológiát tökéletesítsenek, mintsem hogy ők legyenek az elsők, akiknél újonnan bemutatkozott az adott funkció.

Ne feledjétek, hamarosan itt van szeptember, így az Apple hamarosan kiküldi az iPhone 8 event meghívóit, amiből megtudhatjuk, hogy pontosan mikor mutatják be az új telefont.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!