Erősen limitált készlettel érkezik a HomePod

HusztiD 2017.08.22. 13:55 HomePod 0 db 209

homepod_display_full.jpg.og

A júniusi WWDC 17 konferencia folyamán az Apple nem csak új szoftvereket mutatott be, hanem egy egészen új terméket, a HomePod-ot. Ahogyan ekkor Timtől megtudhattuk, az okoshangszóró az idei év utolsó negyedévében kerül piacra az első körös országokban.

A Nikkei legújabb beszámolója szerint az Inventec Appliances gyártja le az almások számára a kiegészítőt. A vállalat elnöke, David Ho pedig érdekeset nyilatkozott bizonyos elemzők részére, mely szerint az idei évben erősen limitált mennyiséget szállítanak le, de a következő évtől már nem lesz belőle hiány. A Fubon Securities szakija, Arthur Liao pedig úgy számolt, hogy az Apple nagyjából 500 ezer darabbal megy piacra az idei év folyamán, ami egy százalékkal emeli a vállalat bevételét.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, viszont nem kizárt, hogy ezt csak az új iPhone modellek bemutatása után dobják piacra, valamikor október, esetleg november körül. Hogy nálunk Magyarországon mikortól lesz elérhető, az szintén nem tudott, de feltehetően a következő év első, esetleg második negyedévében már mi is megkapjuk a HomePod-ot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!