Ez lesz az iPhone 8 új színe; brutális kamerákat kap az iPhone 8 – mi történt a héten?

HusztiD 2017.08.12. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 127

Eltelt egy újabb hét, s továbbra is az iPhone 8 hírei vitték zömében a prímet. Ezen felül természetesen volt más is, így összeszedtük az elmúlt napok legfontosabb történéseit.

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Brutális elő és hátlapi kamerával érkezik az iPhone 8

Újabb és újabb felfedezésekre bukkannak a hozzáértő fejlesztők a HomePod legelső szoftverében. Nem elég, hogy előző héten már egy kisebb tucat hírt tudhattunk meg az iPhone 8-ról, de most újabb morzsákra bukkant a portugál iHelp csapata. Ezúttal a célpont nem más, mint a telefon kamerája.

iphone-8-glass-back

Bővebben itt.

KGI: csupán három színben lesz elérhető az iPhone 8

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo újabb elemzést adott ki, melyben a következő hónap folyamán megjelenő telefonokról latolgatott egy kicsit. Jó ideje idézőjelesen már tudni véljük, hogy idén ősszel három darab iPhone modellt mutat be a kaliforniai vállalat. Ott lesz a 4,7 colos 7s, az 5,5-ös testvére a 7s Plus és a csúcsmodellnek számító iPhone 8, ami OLED kijelzővel lesz felvértezve.

e99c02d1a2c04cad8473b166f8193838

Bővebben itt.

Milyen újdonságokat tartogat még 2017 év végéig az Apple tarsolya?

A 2017-es év első fele meglehetősen csendes volt az Apple szemszögéből vizsgálva, ugyanis az új 9,7 colos iPad és az újragondolt iPad Pro modelleken kívül nem igazán adtak ki nagyobb kaliberű frissítéseket. Igen, voltak még MacBook frissítések egyaránt, de ezek minimálisak voltak. Az idei év második fele, vagy inkább az utolsó három hónapja viszont számos újdonságot rejt magában, így összeszedtük, hogy milyen új termékekre számíthatunk még az idei év folyamán.

tim-cook-watch

Bővebben itt.

Továbbra sem elég népszerű a 4 colos kijelzőméret

Az előző hét elején megtudhattuk, hogy hogyan zárta az Apple a legutóbbi pénzügyi negyedévet. Igazából nagyon jól teljesítettek, hiszen 41 millió telefont adtak el világszerte. Sajnos ez messze elmarad a korábbi csúcstól, de panaszra semmiképp sem lehet okuk. Ezúttal viszont a Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) készült egy új felméréssel, melyben azt vizsgálták, hogy milyen az iPhone-ok közötti megoszlás.

apple-iphone-family_2000px

Bővebben itt.

Hogyan nézhet ki iPhone 8-on az iOS 11?

Az elmúlt napok folyamán nagyon sok infó szivárgott ki a HomePod szoftveréből, hogy milyen lesz a szeptemberben érkező iPhone 8. Azt jóformán tudjuk, hogy a kijelző felső részénél lesznek a szenzorok és az előlapi kamera, de azt pontosan nem, hogy emiatt hogyan nézhet ki a telefonon az új szoftver.

ferrari-side-by-side2x

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében láthattunk egy kiszivárgott iPhone 8 komponenst, amely a vezeték nélküli töltésért lesz felelős, majd titkon az is kiderült, hogy 4K képes Apple TV-n dolgoznak az almások, amit ha minden igaz, még idén bemutathatnak. Végre-valahára elindult az Apple hivatalos Instagram oldala, majd láthattunk egy réz-arany színű iPhone 8-at, hiszen ez lehet az új szín. Apropó, az megvan, hogy rekordot döntött az AAPL?

airpods1

A hét második felében szó esett a harmadik generációs Apple Watch-ról, ami új formaterv mellett LTE chipet is kaphat,  majd megtudhattuk, hogy milyen újdonságokat kapott az iOS 11 ötödik bétája. Végezetül felmerült, hogy a következő év elején érkezhet egy új iPhone SE frissítés, majd beszámoltunk, hogy továbbra is nagyon jól pörög az AirPods biznisz.

Ezek voltak a harminckettedik hét legérdekesebb hírei. Lassan már augusztus közepe van, ami azt jelenti, hogy napról napra közelebb vagyunk az iPhone 8 bejelentéséhez, amit szeptember első felében lehet esedékes.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!