Továbbra is jól pörög az AirPods biznisz

HusztiD 2017.08.11. 14:55 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 287

airpods1

Az Apple még a tavaly szeptemberben megrendezett iPhone 7 berkein belül mutatta be új vezeték nélküli fülesét, az AirPods-t. Akkor ígéretek szerint októberben került volna a boltok polcaira, de végül december lett belőle. Azóta pedig folyamatosan 6 hetes idővel vállalták a kiegészítők szállítását.

Ha jelen pillanatban felnéztek az Apple honlapjára, akkor láthatjátok, hogy már 4 hétre csökkent a szállítási idő. Természetesen még ez sem kevés, de legalább már kicsivel kevesebbet kell rá várni, mint eddig. Tim egyébként nem olyan régen beszélt a fülesekről, hogy 98 százalékos a vásárlók elégedettsége, de sajnos nem osztott meg pontos eladási számokat. A mostani infókból következtetni lehet, hogy továbbra is nagy kereslet mutatkozik a fülesek iránt.

Ti hogy álltok a dolgokhoz? Rendelkeztek a vezeték nélküli fülessel, avagy később tervezitek egy AirPods beszerzését?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Bigyo - 2017.08.11. 15:28

  Én már megrendeltem a BeatX-et. Nekem nem tetszik az Apple fülese. Nem szüri ki olyan jól a külső zajokat és lötyög a fülembe. Mivel a külső teljesen olyan mint a vezetékes így ez is csak lötyögne. Én inkabb a bedugósat peferálom. Most egy Sennheiser 300 CX ll van. Ez tök jól szolgál már vagy 7 éve, de nincs mikrofonja és sport miatt vezetéknélkülit szeretnék. A családba már jelentkeztek érte.

 2. Tozso - 2017.08.11. 17:09

  A 3-ik kerületi bécsi úti média marktban van air pods hegyekben…

 3. Patrik - 2017.08.11. 19:52

  Tozso tényleg???!

 4. Pingvin - 2017.08.11. 22:16

  Én amikor megláttam eldöntöttem, hogy kell!
  2017.01.07.-én meg is vettem az iStyle ban. Azóta használom nap mint nap telefonálók és zenethalgatok rajta. Nekem nagyon bevált nagyon szeretem és egyáltalán nem lötyög, olyan könnyű, hogy alig érzem ha nem szól :-)
  De nem szerettem elővenni a telefonomat mindig amikor számot akartam váltani, ezért vettem egy Apple watch 2, ezzel az igazi szerintem. Átlagosan napi két három órát hallgatok zenét és kb ugyanennyit telefonálók vele, így kd 2-3 napig bírja.
  Én csak ajánlani tudom, szerintem ez az a termék amit az Apple képvisel:
  Egyszerűség, dizájn, tökéletes kialakítás és professzionális használhatóság.

Szólj hozzá Te is!