KGI: csupán három színben lesz elérhető az iPhone 8

HusztiD 2017.08.09. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 809

iphone-8-glass-back

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo újabb elemzést adott ki, melyben a következő hónap folyamán megjelenő telefonokról latolgatott egy kicsit. Jó ideje idézőjelesen már tudni véljük, hogy idén ősszel három darab iPhone modellt mutat be a kaliforniai vállalat. Ott lesz a 4,7 colos 7s, az 5,5-ös testvére a 7s Plus és a csúcsmodellnek számító iPhone 8, ami OLED kijelzővel lesz felvértezve.

Kuo szerint az Apple az új telefonokat szeptember közepén jelenti be. Számításai alapján szeptember végéig csupán 2-4 millió iPhone 8-at tud leszállítani az Apple a gyártási nehézségei miatt, viszont a 7s modellekből feltehetően nem lesz hiány. Ha az idei évet nézzük, akkor a nyolcas modell lesz a nyerő, hiszen abból 45-50 milliót szállíthatnak le december végéig, míg a 7s-ből további 35-38 milliót, s végül az 5,5 colos Plus telefonból 18-20 milliót.

Ez még nem minden, ugyanis az elemző szerint az iPhone 8 összesen három színben lesz elérhető. A jól megszokott fekete és fehér mellett arany szín lesz a befutó. Apropó, erről tegnap pont volt egy érdekes szivárgás. Ezen felül Kuo úgy tippeli, hogy mindegyik készüléknél bemutatkozik a gyors töltési funkció, az USB C, valamint a csúcsmodellnél a vezeték nélküli töltés, amihez a dokkolót külön vásárolhatjuk meg.

Ne feledjük, az elmúlt évek során Ming-Chi Kuo volt az az elemző, aki a legpontosabb tippeléseket adta az Apple háza-tájáról. Reméljük, hogy most sem nyúl nagyon mellé, s a jó hír az, hogy erre egy hónapon belül minderre fény derül.

Ti mennyire várjátok már az új telefonokat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. janika61 - 2017.08.09. 12:02

    most jöhetne jobb Fényképezö kellene és indukcios töltés.

  2. Bigyo - 2017.08.09. 23:05

    Ha nem lesz nagy durranás akkor marad a 6sP

  3. Pepe - 2017.08.10. 00:08

    7+ és 7 is van a családban. Sőt céges telóként még egy 6-os is. A kiszivárgott pletykák alapján biztos nem fogok kigurítani 400 röpit az új 8-as modellért. Ha szentségtörés, ha nem, pár hete el kezdtem használni egy Galaxy S 8+. Minden benne van szinte ami a iPhone 8-ban vélhetően csak jön. Kövezzetek meg érte, de formában sem hoz semmi újat az i8. Személy szerint nekem, akinek a 3-as modelltől fölfelé mindegyik széria meg volt, az S8+ formája sokkal jobban bejön, mint akár a 7+ amit szintén használok. Nem hiszem, hogy szakítanék az iPhonenal végleg. Az ökoszisztémája még ma is ott van, de ahogy mindják “valami elveszett az úton.” Nincs meg az a “one more thing”. Az innováció az utóbbi időben elveszni látszik. Miközben a lesajnált kínai gyártók ott lihegnek az alma nyakában. Savazhattok ezért de így érzem. Abból pedig amit eddig láttam -igaz csak pletyka szinten- de semmi eget rengető nagy dobásra nem számítok a versenytársakhoz képest. Akkor is vállalom ezt, ha majd jönnek a “de az Apple jobban megcsinálja” kommentek. Az a baj, hogy mostanában nem csinálja meg jobban. Csak a software optimalizáltsága ami még ma is verhetetlen.

  4. Milan - 2017.08.10. 10:41

    Pepe. Nem elég?

Szólj hozzá Te is!