Ilyen lesz az iPhone 8; az Apple kinyírta az iPod Nano és Shuffle párosát – mi történt a héten?

HusztiD 2017.07.29. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 668

Gyorsan elment ez a hét is, azonban ezúttal sem volt okunk unatkozni, ugyanis újabb infók szerint idézőjelesen megtudhattuk, hogy milyen lesz az iPhone 8, valamint az Apple kinyírta az ikonikus zenelejátszóit.

forbes-iphone-8-1

 

Újabb infók és dögös render képek az iPhone 8-ról

A Forbes egyik szerkesztője, Gordon Kelly viszonylag apróbb, de legalább új infókkal állt elő az iPhone 8-cal kapcsolatosan, amelyet az egyik tokgyártótól, a Nodus-tól tudott meg. Ha valóban helyesek az értesülései, akkor elmondhatjuk, hogy kicsit másabb telefont kapunk, mint amelyekről eddig láthattunk, azonban sokkalta dögösebben is néz ki egyben.

iphone-8-forbes

Bővebben itt.

Új infókat osztott meg Jony Ive az Apple Parkról

A Wall Street Journal új interjút készített az Apple fenegyerekével, Jony Ive-val, aki újabb érdekességeket osztott meg az Apple Parkról. Azt ugyan még mindig nem tudtuk meg, hogy mikor költöznek be teljes egészében az almások az új főhadiszállásra, de azt igen, hogy Ive csapata valamikor ősszel pakol át a jelenlegi főhadiszállásból, az Infinite Loopból.

jony-ive-apple-park-800x416

Bővebben itt.

J.P. Morgan: kis mennyiségben, szeptemberben érkezik az iPhone 8

A J.P. Morgan egyik elemzője, Rod Hall tette meg tétjeit arról, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő két negyedévben az Apple telefonjait illetően. Az ismert szakember nem hisz a korábbi negatív értesüléseknek, hiszen szerinte már most szeptembertől megvásárolható lesz az iPhone 8. Vagyis az iPhone Pro, ugyanis így hivatkozik rá.

iPhone_OLED2

Bővebben itt.

Egy hónap múlva mutatkozik be az iPhone 8 ellenfele

A Samsung nem olyan régen bejelentette, hogy augusztus 23-án, New York-ban tartanak egy Unpacked névre keresztelt eseményt. A korábbi pletykák már ugyan beharangozták, hogy augusztus végére várható egy event, de egyelőre többet nem tudni, csak annyit, hogy biztosan bemutatkozik a következő generációs Galaxy Note készülék.

samsunggalaxynoteevent-800x437

Bővebben itt.

Pletyka: nem lesz fehér színű iPhone 8

A japán Macotakara oldal újabb pletykákat közölt le az iPhone 8-ról, melyet egy belső, az ellátási láncból származó, de meg nem nevezett személy osztott meg részükre. Sajnos úgy néz ki, hogy a prémium modell eléggé korlátozott lesz, ugyanis nem elég, hogy késik a piacra kerülése, de még csak fehér színben sem lesz elérhető.

apple-iphone-8-render

Bővebben itt.

További érdekességek

Érdekes hírekkel indult a hét, hiszen első körben megtudhattuk, hogy továbbra is az Apple a világ legnyereségesebb vállalata, majd újabb együttműködésnek köszönhetően felmerült, hogy az Apple továbbra sem vetette el a Project Titan ötletét. Ezt követően nem sokkal megkaptuk a legújabb Apple kisfilmet, amelyben a Szikla, vagyis Dwayne Johnson is szerepelt, majd jött az új pletyka, mely szerint már gyártják az iPhone 8-at.

ipod-nano-shuffle

A hét második fele már kevésbé indult jó hírrel, hiszen kiderült, hogy egy újabb súlyos Mac malware garázdálkodik a világhálón, viszont nem sokkal később beszámoltunk az iOS 11 negyedik bétájának új funkcióiról. Tíz évvel ezelőtt Steve Jobs már temette a Flash-t, azonban az Adobe most hivatalosan bejelentette annak halálát, ami után az Apple azt, hogy megszüntetik az iPod Nano és Shuffle árusítását.

Ezek voltak a harmincadik hét legfontosabb hírei. Jövő héten feltehetően nem kapunk újabb bétákat, viszont biztosan olvashatunk újabb szóbeszédeket az iPhone 8-ról, amit nagyjából másfél hónap múlva mutat be az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!